USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ігор Палиця виділив на ремонт луцького басейну понад мільйон гривень

17 Липня 2013 17:25
Один із найбільших басейнів Луцька міг назавжди зникнути. Від моменту його здачі в експлуатацію, майже 30 років тому, там ні разу не проводився капітальний ремонт. Спортивна споруда знаходиться в мікрорайоні Вересневе і ще донедавна у ній займалися плаванням, оздоровлювалися, загартовувалися сотні лучан різного віку. Останнім часом Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Луцької міської ради (офіційна назва установи, - ВН) перебуває в аварійному стані і загрожувала життю відвідувачів.

Відновити басейн вирішив народний депутат України Ігор Палиця
Після початку літнього сезону воду з басейну спустили і надалі його функціонування без капітального ремонту неможливе. Відновити луцький басейн вирішив народний депутат України від міста Луцька Ігор Палиця. Ще у своїй передвиборчій програмі, коли вирішив балотуватися до Верховної Ради України від рідного міста, Ігор Петрович заявив, що відновлення спортивно-оздоровлювальних об’єктів міста – одне із пріоритетних завдань. Народний депутат слово дотримав і виділив на повне відновлення луцького басейну понад мільйон гривень.
Кореспондент «Волинських новин» звернувся до благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», щоб довідатися про деталі ремонтних робіт, які плануються проводити у басейні. У прес-службі фонду повідомили, що реконструкція басейну розпочалася із демонтажних робіт.

Реконструкція басейну буде проведена вперше за час його існування

Будівельники повністю збивають стару плитку, потріскану штукатурку. Потім буде проведена робота з укріплення фундаменту, оскільки споруда в будь-який момент могла обвалитися. Серед ремонтних робіт – встановлення якісної вентиляції, якої в басейні взагалі не було, а також прокладення гідроізоляції за останніми технологічними нормами, заміна опалення. Будуть замінені труби для водопостачання і відводу каналізаційних стоків. Потім робітники встановлять нові душові кабінки, проведуть оздоблення роздягалень. Звичайно, що повністю замінять сантехніку і чаша басейну буде встелена сучасною якісною плиткою.
Роботи дуже багато, проте будівельникам дали час впоратися із завданням до 1 жовтня. Тому вже восени школярі та всі бажаючі зможуть відвідувати оновлений басейн і покращувати власне здоров’я.

Директор спортивної школи Руслана Оксентюк (на фото) у коментарі «Волинським новинам» розповіла, що коли у 2009-ому році очолила заклад, санепідемстанція одразу його закрила, адже існувала загроза життю відвідувачів. Нині без капітальної реконструкції басейн не зможе існувати: «Приємно, що доля басейну не байдужа Ігорю Палиці. Завдяки його старанням лучани отримають спортивну споруду, яка багато років служитиме людям».









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Просто так Показати IP 17 Липня 2013 17:55
Круто ...
Христина Показати IP 17 Липня 2013 19:09
Рада такій новині!!Хороший басейн, а буде ще кращий, от аби ціну на абонемент не підняли...
Учень Показати IP 17 Липня 2013 19:19
Ігор Палиця красавчік.
от Показати IP 17 Липня 2013 20:14
я собі так часом думаю:хоч ми на тих політиків і набираємо, і такі вони, і сякі, а сякі вони і є, але ж добру справу чоловік робить. ще коли б то у когось до того басейну руки дійшли?
Вася Показати IP 17 Липня 2013 20:39
Ігору Палиці-УРА!!!!
Богиня кролю Показати IP 18 Липня 2013 02:57
Ігор Палиця дізнався, що я за нього голосувала і таки вирішив віддячити!))) Дякую за мій улюблений басейн!
Правдолюб Показати IP 18 Липня 2013 07:35
Ігор Пeтрович Вас просять Ваши виборци 33 кв. Зверніть будьласка увагу на розбитий басейн Колоса якщо видремонтуете то Ви наш безмінний депутат ,я особисто буду за Вас агітувати
adams до Правдолюб Показати IP 18 Липня 2013 11:50
+100500
123 Показати IP 18 Липня 2013 10:24
А які досягнення інших "ТОП 20-ки ВР", окрім передвиборчої агітації?
Народна Довіра Показати IP 18 Липня 2013 11:14
Молодець! А що зробили для лучан Савчук (Удар ) Вітів (Свобода) ?
Здоровий Глузд Показати IP 20 Вересня 2013 09:08
А що зробив Ігор Палиця для тих 99% відсотків лучан які не ходять в басейн ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus