USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ринках Луцька конфіскували 200 «сірих» мобілок

28 Січня 2010 10:49
У січні на ринках Луцька міліціонери вилучили близько 200 нелегальних мобільних телефонів. Конфіскована техніка загалом затягнула на 300 тисяч гривень.
Облава на нелегальні мобілки влаштували представники Волинської філії держцентру радіочастот, Західного управління Держінспекції зв’язку разом із податковою міліцією та правоохоронцями МВС. Перевіряли продавців на Центральному і Завокзальном ринках міста – переважно в невеличких базарних салонах і магазинчиках мобільного зв’язку.
Як роз’яснили в прес-службі Українського державного центру радіочастот (УГЦР), телефони конфіскували через те, що у власників магазинів відсутні дозволи на реалізацію РЕС і ІП від Центру радіочастот.
За фактами незаконного продажу міліціонери склали протоколи про адміністративні порушення. Куди подінуть вилучену техніку поки невідомо. Ймовірно, мобілки знищать, - пише «proit».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 28 Січня 2010 10:56
ЯК ЗАВЖДИ-ГАРМАТОЮ ПО ГОРОБЦЯХ....А ТМ ЧАСОМ ЦІЛІ ФУРИ ПО ЛИПОВИХ ДОКУМЕНТАХ ВЇЗДЖАЮТЬ В КРАЇНУ, І МИТНИКИ НА ДОРОГИХ АВТО ЇЗДІТЬ....БЮТОГОЛОВА ВЛАДА БОРЕТЬСЯ НЕ З ПРИЧИНОЮ ,А З НАСЛІДКОМ...З ЛЮДЬМІ ,ЯКІ ПАРУ КОПІЙОК НА ХЛІБ ЗАРОБЛЯЮТЬ...ЯКШО ЧИНОВНИКИ МАЮТЬ ЧАС ХОДИТИ ПО БАЗАРАХ, ТО ЗНАЧИТЬ ЗАБАГАТО ЇХ, І ТРЕБА ТРОХИ СКОРОТИТИ БЮРОКРАТІВ...ДЕРЖАВА БІЛЬШЕ ВИГРАЄ ВІД ТОГО...
Хохма Показати IP 28 Січня 2010 10:58
А яка подальша доля цих мобілок? Скажіть що знищуватимуть. Я думаю чесно розділять між перевіряючими та їх керівництвом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus