USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На стадіоні «Авангард» замінюють доріжки. Фото

2 Липня 2010 09:53
На Луцькому стадіоні «Авангард» триває другий етап робіт з реконструкції та облаштування бігових доріжок - закінчуються підготовчі роботи для подальшого укладання асфальтного покриття.

Про це інформує ІАЦ «Луцьк» .

На ці роботи з міської казни виділено 300 тисяч гривень. У 2008 році було розроблено проектну документацію на реконструкцію бігових доріжок на Луцькому стадіоні «Авангард». Загалом на облаштування доріжок необхідно 4 мільйони 26 тисяч гривень.

Тендер на виконання робіт виграло ВАТ «Луцьксантехмонтаж-536». Тоді ж було освоєно 1 мільйон 560 тисяч гривень і здійснено перший етап робіт. Зокрема, демонтовано старе покриття, розширено полотно з 6 до 8 бігових доріжок, зроблено щебеневу основу та встановлено водовідвідні конструкції.

Зараз, згідно з договором головного підрядника, роботи виконує ВАТ «Луцькавтодор», який має досвід виконання таких робіт та спеціальну техніку для укладання асфальту.

Наприкінці тижня планується завершити підготовчі роботи та приступити до укладання твердого покриття, товщиною 7 сантиметрів. Загалом цей етап реконструкції повинен бути завершений до 10 липня, оскільки саме в Луцьку відбуватиметься перший матч Чемпіонату Прем’єр-ліги України з футболу.

Наступним і завершальним етапом реконструкції доріжок буде влаштування поліуретанового безшовного покриття та встановлення легкоатлетичного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бігунок Показати IP 2 Липня 2010 14:04
Да уж! Доріжкі асфальтні!!! А при такій жарі - уявляєте як буде дихати і футболістам і вболювальникам?!
Man Показати IP 3 Липня 2010 14:19
Луцькавтодор барани! Хто їх допустив туди,вони не вміють асвальт класти.Саме краще кладуть ЛУцька ДПМК.А після автодора все сипиться.
Сергій Показати IP 4 Липня 2010 12:59
Н-да, асфальтні бігові доріжки це щось оО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus