USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На свято луцькі базари будуть закриті

31 Грудня 2009 13:07
Луцький міський голова Богдан Шиба видав розпорядження  про вихідний день на ринках міста 7 січня 2010 року. Базари на Різдво закриють.
Мерія наказала керівникам і власникам луцьких ринків своєчасно повідомити про вихідний на Різдво всіх підприємців. Заодно, муніципалітет просить  торговців не порушувати розпорядження і не влаштовувати на бічних вулицях при базарах стихійної торгівлі.
Про святкове закриття ринків попереджує лучан й офіційний сайт Луцької міської ради – інформаційний центр «Луцьк». Журналісти нагадують, що в місті уже п’ятий рік поспіль на Різдво традиційно припиняють торгівлю на міських ринках.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 31 Грудня 2009 16:02
Надіюсь пан Шиба підпише і інше розпорядження яким заборонить роботу і інших закладів торгівлі таких як супер та гіпермаркети. Чому у святкові дні одні можуть торгувати а інші ні? Це засади чесної конкуренції? Чи можливо міське керівництво "зацікавлене" щоб на світа продукцію змітали не на ринку а в супермаркетах? Пане Шиба який у вас відкат?
Українець Показати IP 31 Грудня 2009 18:00
Супермаркети на Різдво теж працюють за скороченим графіком.В цьому питанні Шиба правий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus