USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині навчатимуть зберігати енергію

21 Червня 2013 08:00
З метою пропаганди серед громадськості міста напрямів діяльності у сфері енергоефективності, підвищення раціонального використання енергоносіїв з 24 по 30 червня у Нововолинську відбудеться Тиждень сталої енергії, - повідомили у прес-службі Нововолинської міської ради.

Реалізація заходів відбувається у рамках проекту «Модель розбудови потенціалу України і Грузії для їх участі в Угоді мерів – взірцеве рішення для Східного Партнерства та країн Центральної Азії».

З метою належної їх підготовки та проведення заступник міського голови Едуард Савік провів нараду з керівниками окремих структурних підрозділів міськвиконкому та відповідних служб.
Події у Нововолинську
Зокрема, 24 червня о 16.00 на майдані Незалежності відбудеться відкриття Тижня сталої енергії. Цього дня запрошують дітей міста взяти участь в конкурсі малюнка на асфальті та вікторині на енергозберігаючу тематику. Після цього відбудеться нагородження переможців. Наступного дня організовуються екскурсії підприємствами Нововолинська.Серед заходів –засідання «круглого столу» на тему «Участь місцевої громади у глобальних процесах енергозбереження», товариська гра між командою представників влади та молодіжної ради міста. 28 червня відбудеться велопробіг вулицями міста та показові виступи велосипедистів на майдані Незалежності. Для учасників велопробігу розігруватимуться призи. Також відбудеться низка інших цікавих заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus