USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині включать опалення 24 жовтня

21 Жовтня 2014 10:47
Опалювальний сезон на Волині розпочнеться у п’ятницю. Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 21 жовтня, підписав відповідне розпорядження про початок опалювального сезону 2014-2015 років.

Відповідно до документу, головам райдержадміністрацій доручили, та міським головам міст обласного значення – рекомендували, забезпечити уже з п’ятниці, 24 жовтня, початок опалювального сезону в населених пунктах області, виходячи з кліматичних умов з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів нижче +8 С°. Про цеповідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Першою чергоюу тепло подаватиметься у дитячі дошкільні установи, лікувально-профілактичні та навчальні заклади.

Для недопущення відключення споживачів від теплової енергії розпорядження вимагає від керівників тримати на постійному контролі стан розрахунків підприємств теплоенергетики за спожитий природний газ та електричну енергію.

Крім того, наголошено на дотриманні використання лімітів природного газу.

До слова, опалювальний сезон у закладах медицини та соціальної сфери, які не використовують для подачі тепла природний газ, розпочнеться раніше.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, щоб підписати відповідне розпорядження голова ОДА чекав команди "зверху". Вчора, 20 жовтня, Президент України Петро Порошенко дав доручення до кінця поточного тижня розпочати опалення всіх без винятку осель у країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусід Показати IP 25 Жовтня 2014 17:52
Казав пан кожух дам, та слово його тепле.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus