USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Африканка - в луцькому виші. ФОТО

4 Червня 2013 12:52
3 червня СНУ імені Лесі Українки відвідала директор рекрутингового агентства ANTAL EDUCATION Антуанет Дьянь. Агентство сприяє набору іноземних громадян із Африки, зокрема з Конго та Демократичної Республіки Конго, на навчання у вищі навчальні заклади України, - розповіли у прес-службі СНУ імені Лесі Українки.

Пані Антуанет ознайомилася з умовами проживання у гуртожитках СНУ імені Лесі Українки, навчання на підготовчому відділенні, пропонованими для іноземців.

Директор зустрілася з ректором Ігорем Коцаном. У результаті розмови була підписали угоду про співпрацю.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ржунімагу Показати IP 4 Червня 2013 13:56
Прикольно було, як пан Коцан розмовляв французькою: він же "У 1990 році закінчив курси французької мови ЮНЕСКО при Московському державному педагогічному інституті імені Леніна." Взагалі, з погляду пересіченого конголезця пан Коцан - надзвичайно багата людина, оскільки на фото хизується аж 4-ма мобільними телефонами))) Гадаю, що на одному з телефонів був на зв'язку всемогутній Б.П., бо ж така подія без нього не могла би відбутися))) Цікаво, а годинників Коцан скільки має?))) Певно, тендер якийсь проводився? Чим просто умови ANTAL EDUCATION найбільше ПІДІЙШЛИ пану ректору?
Нема чого ржати Показати IP 4 Червня 2013 14:25
Ну, що Ви так прискіпливо характеризуєте фінансовий стан ректора. То Вам телефони не подобаються, то годинники... Можу ствердно відповісти: телефони китайські, годинники... також. А тепер докажіть зворотнє!
ДЕГЕНЕРАТАМ до Нема чого ржати Показати IP 4 Червня 2013 16:13
ага, і сину його пишуть,як в Україні,так і в Польщі "дипломні"і так далі, ких його жонушка понабирала до себе на кафедру "за дарма"... та вона одягається у Гуччі та Шанель китайський))),угу, та Федонюк не продажний! це ен ун-тет став, а ЗБОРІЩЄ ДЕГЕНЕРАТІВ!
анонімус Показати IP 4 Червня 2013 14:25
косять під ЛНТУ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus