USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На згарищі розважального закладу в Луцьку тепер збираються наркомани

9 Жовтня 2013 16:16
Луцький «Альфа-клуб», який згорів кілька років тому, перетворився мало не на «притон» для безхатченків та наркоманів. Місцеві з острахом проходять повз нього, кажуть, особливо небезпечно біля будівлі ввечері, але, схоже, їхні страхи нікого не бентежать, - повідомляє ТРК «Аверс».

Розважальний заклад, що на проспекті Молоді, згорів ще у 2011-му році. Однак фасад будівлі й досі нагадує лучанам про тогочасну нічну пожежу. Там - вибиті вікна, відсутній дах, уламки стін мало не падають перехожим на голови. Усередині- неабиякий безлад.

Місцеві подейкують, що у будівлі тепер - притон для місцевих безхатченків. І хоча ймовірних мешканців журналісти телеканалу «Аверс» не застали, ознаки їхнього проживання є всюди. Мами з дітьми бояться проходити повз будинок. Кажуть, що на руїнах, особливо ввечері, збираються любителі спиртного та наркотиків.

Приміщення колишнього розважального закладу майже повністю розікрали. Комусь «приглянулася» керамічна плитка, комусь металеві каркаси. Місцеві кажуть, що забрати собі якусь конструкцію охочі знаходяться і досі.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ «БІМ-БОМ» ОСИПАЄТЬСЯ БЕЗ РЕКЛАМИ. ФОТО
Подейкують, що заклад досі має погорілий вигляд через те, що його власники судяться із фірмою страхової компанії. Тим часом, поки триває тяганина, лучани та гості міста змушені споглядати розвалини та з острахом ходити тут ввечері вже другий рік поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Толік Показати IP 11 Жовтня 2013 12:08
Неподоюство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus