USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Бім-Бом» осипається без реклами. ФОТО

7 Жовтня 2013 21:10
Будинок у центрі Луцька з годинником ще довго матиме непривітний вигляд. Наразі грошей у міському бюджеті відремонтувати цю будівлю немає. А самі мешканці - приватизували квартири, а все інше своїм не вважають.

На адресу редакції Волинських Новин надійшов лист від читача, у якому йдеться: «Доброго дня, враховуючи Ваш рейтинг та розповсюдженість серед населення та органів влади, прошу Вас при можливості розвинути тему щодо аварійності будинку за адресою: вулиця Лесі Українки, 67, (Театральний майдан, будинок з годинником), оскільки з даного будинку обсипається шпаклівка та плитка. Як очевидець, біля якого впав шматок шпаклівки, переконливо стверджую, що це є небезпечним фактором.

Щоб уникнути трагічних ситуацій серед населення, прошу Вас опублікувати статтю на дану тему. Можливо, це дасть хоч якийсь поштовх для міської влади усунути ці недоліки».

Часи вселенських дотацій від держави та ремонт з бюджету усього, що ще не відремонтоване, давно закінчилися. І це варто усвідомлювати. Є будинки, які на балансі в держави, міста, комунальників. Решта ж – давно приватизовані. А приватизація передбачає утримання не лише власних квартир, а й усього будинку.

«Я скільки працюю, стільки намагаюся вирішити питання цього будинку. Ще сім років тому одна фірма пропонувала встановити на будинку плазмовий монітор, де б транслювалися концерти, футбольні матчі, інші дійства, решту часу – реклама. За це зобов’язувалися відремонтувати дах і фасад дев’ятиповерхівки. Проте, мешканці сказали категоричне «Ні». Така пропозиція була ще декілька разів, проте мешканці і досі проти.
Не погоджуються вони і ремонтувати власний будинок спільними зусиллями, хоча тут і створений прибудинковий комітет», - розповіла заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.

«Ми неодноразово пропонували співфінансувати ремонт, також частину грошей виділять і торговельні заклади, що розмістилися на першому поверсі будівлі. Проте своїх грошей мешканці категорично давати не хочуть», − змалювала ситуацію Лариса Миколаївна.

І поки мешканці будинку, що на Лесі Українки, 67 самі не вирішать якось зібратися заради того, щоб їхній будинок був окрасою міста, доти штукатурка і шпаклівка будуть падати на голови усім перехожим - лучанам і гостям міста.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА РУЙНУЄТЬСЯ БАГАТОПОВЕРХІВКА. ФОТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Центровий Показати IP 7 Жовтня 2013 21:29
Цей будинок та "фонтан" біля нього це ганьба нашої влади. Вони ждуть поки комусь з гостей Луцька по голові телепне, тоді заворушаться. Везіть гостецй до центру міста і показуйте свою безпомічність
заступник мера до Центровий Показати IP 8 Жовтня 2013 09:46
зате за рекламу на цьому будинку я построїв третю хату
Юрко Залупельний Показати IP 7 Жовтня 2013 21:54
Знести той будинок накуй, на його місці збудувати пам'ятник бендері.
АНТИФА до Юрко Залупельний Показати IP 7 Жовтня 2013 23:38
та коли ж вас блядских незаконнорождених вилупків фашистскіх перевішають з вашим кінченим бандерою?!?!
очевидець до Юрко Залупельний Показати IP 8 Жовтня 2013 11:38
повністю згідний,підтримую.
читач Показати IP 8 Жовтня 2013 00:31
Мешканці типові жлоби з примітивним мисленням! Будинок міг би бути окрасою міста, а натомість є позором... як їм не бридко в ньому жити?
дідо Показати IP 8 Жовтня 2013 06:34
Треба заборонити проживати у цьому будинку,поки власники квартир не відремонтують.
Вінстон Показати IP 8 Жовтня 2013 07:50
Це позор нашого міста! Гарний цум, театр, храм, а будинок..... стидно і за фонтан!
Па Линь Цянь до Вінстон Показати IP 8 Жовтня 2013 09:49
Вийшла гарна Південно Корйська площа плішуків
Отто Показати IP 8 Жовтня 2013 08:02
Очевидно, що проблема не в бездіяльності вліди, а в діях мешканців будинку, які хочуть і рибку з'їсти і на .... сісти.
Оксана Показати IP 8 Жовтня 2013 08:26
Питаннячко: "приватизація передбачає утримання не лише власних квартир, а й усього будинку", а за що тоді власники приватизованих квартир щомісяця платять "за утримання будинку"? при чому сума не менша ніж у неприватизованих.
кгб Показати IP 8 Жовтня 2013 08:51
задовбали ви своєю владою. вона, влада пропонує вихід, знаходить тих, хто готовий ляльку з будинку зробити, але ж треба бути ідіотом -даруйте за порівняння-, щоб не дозволити прикріпити монітор, обштукатурити, покрасити, перекрити дах, бо хтось, бачиш, бовкнув про якусь радіацію. і всьо - винна влада. мер ніколи не прийде клеїти вам, дармоїдам плитку. живете у свинюшнику, такими і залишайтеся. ще й лучанами себе називають. а будинок не з "бім-бомом", а з "біг-беном".
))) до кгб Показати IP 8 Жовтня 2013 13:35
да, идиоты. причем клинические. полный восторг от ситуации с домом.
***** до кгб Показати IP 9 Жовтня 2013 14:33
підтримую на 100%, мешканці чекають поки до них прийдуть і все на блюдечку принесуть. Пропонували ж нормальний варіант..... так ні ж..... манна небесна має впасти
Андрій Показати IP 8 Жовтня 2013 08:55
Будинок Бім-Бом. Бо так він тікає - бім. акя плитка падає то бом )))))))
Александр Показати IP 8 Жовтня 2013 11:57
То, что дом в центре, не дает оснований обвинять жителей, что они не хотят давать деньги на ремонт фасада. Да, может и должны, но я как-то не встречал, чтобы жители какого-нибудь другого дома делали ремонт фасада. А власть не надо хаить. Дождемся выборов - сделают и дом, и фонтан. Вот только сделают не Гузь с Витивым и Ко.))
))) до Александр Показати IP 8 Жовтня 2013 13:36
это их коллективная собственность. жильцы-совладельцы этого дома - долбаные совковые идиоты-дармоеды. правда, выселить их нах в связи с аварийной ситуацией, тогда может быть, зашевелят задами.
Александр до ))) Показати IP 9 Жовтня 2013 11:13
сам придумал? а чего просто не поджечь пару квартир? да по всему городу, где жильцы - совладельцы))
))) до Александр Показати IP 9 Жовтня 2013 15:55
не надо ничего поджигать. сами на...нутся.
555 Показати IP 9 Жовтня 2013 17:10
Таки так...треба щоба мешканці виявили ініціативу також, не тільки влада...
Дмитро Показати IP 9 Жовтня 2013 19:58
Цікаво, а куди йдуть гроші за утримання будинку?? В стандартній 9-ти поверхівці 144 кв. по, в середньому, 90 грн.= 12960!!!! в МІСЯЦЬ!! Я сумнівваюсь, що жек в цьому будинку, я к і в тисячах інших, за останній рік бодай хоч щось зробив. Як гроші - то мусять платити всі, а як щось зробити - то щей все за власні кошти. Менше пиз...ити потрібно панове, то і на ремонту вистачить і на фасади з фонтанчиками. На холеру кожного року на меморіалі плитку здирати, а потім її ж назад клеїти?? Там відкатитки жзирні?? А тут кукіш вхопиш???
Всезнайко Показати IP 9 Жовтня 2013 20:46
З моменту вводу в експлуатацію лучани назвали "Біг Бен" (за аналогом Лондонського годинника). А полішучні з редакції Бім-Бом більше подобається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus