USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Надзвичайна пригода з медалями – це провокація, - Шиба

27 Травня 2010 17:32
За словами голови Луцької міської ради Богдана Шиби, в ідеалі міська влада взагалі не мала би відповідати за вручення ювілейних медалей.

Про це він розповів на підбитті підсумків відзначення 65-ї річниці Дня перемоги на засіданні оргкомітету.

«До 9 травня при потребі п’ять тисяч нагород ми отримали лише близько третини медалей. Решта ж надійшла після 12 травня. Відповідно до указу Президента, вручення ювілейних медалей проводиться в урочистій обстановці керівниками державної виконавчої влади. Та вручення медалей після 12 травня облдержадміністрація поклала на міста і райони», - розповів мер.

За словами Шиби, випадок із викинутими медалями стане уроком для державних службовців.

«Я вважаю, що це провокація. Це сталося не випадково. Всі причетні покарані. Але я можу відслідкувати лише дії державних службовців, які діють у рамках закону. Я вважаю, що ця подія стане добрим уроком для державних служб», - запевнив міський голова.

Богдан Шиба наголосив представникам ветеранським організацій, аби вони постійно нагадували чиновникам, що закони та укази мають виконуватися буквально. А представники виконавчої влади не перекидали свої обов’язки на інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus