USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Найерудованіші студенти Луцька змагатимуться під час брейн-рингу

1 Жовтня 2013 18:23
Турнір із гри «Брейн-ринг» на тему «ЛУЦЬК. Приємне відкриття! Історія та сучасність» відбудеться у Луцьку серед студентів вищих навчальних закладів міста, повідомили у прес-службі Луцькради.
Серед вузів, які погодилися взяти участь у брейн-рингу, - Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Волинський інститут економіки та менеджменту, Волинський інститут МАУП імені В. Липинського, Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», Волинський технікум Національного університету харчових технологій, Волинське державне училище культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського, Луцький педагогічний коледж, Луцький базовий медичний коледж, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Захід орієнтований на промоцію Луцька, виховання любові та поваги серед молоді до міста, його культурної спадщини, поглиблення й поширення знань з історії та сучасності Луцька.
Представники вузів презентуватимуть свої заклади на сцені за допомогою номерів художньої самодіяльності.
Переможець «Брейн-рингу» отримає Кубок міського голови, а всі учасники – заохочувальні приз.
Турнір із гри «Брейн-ринг» на тему «ЛУЦЬК. Приємне відкриття! Історія та сучасність» відбудеться 3 жовтня о 14.30 з нагоди відзначення Міжнародного дня туризму. Його організують у Палаці культури Луцька з ініціативи управління туризму та промоції міста Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus