USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порушення, які фіксують під час мобілізації на Волині

2 Червня 2015 16:11
Протоколи про адміністративні правопорушення складають щодо волинян, які відмовляються отримувати повістки.

Про це під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 2 червня розповів тимчасово виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик.

Так, останнім часом почастішали такі порушення, як відмова від отримання повісток на медичний огляд та бойових повісток на призначення в команду. За попередній тиждень за інформацією військових комісаріатів до адміністративної відповідальності притягнули 17 громадян, на трьох подали документи на відкриття кримінальних проваджень.

Загалом під час п’ятої черги часткової мобілізації 141 громадянина притягнули до адмінвідповідальності та на 36 подали документи на відкриття кримінальних проваджень. Найбільше порушень зафіксували у Нововолинському, Ратнівсько-Старовижівському та Маневицько-Любешівському військових комісаріатах.

Нагадаємо, раніше ми інформували про те, що на Волині виникають проблеми із призовом військових у рамках 5 хвилі мобілізації. Також йшлося про те, що добровольці на Волині не поспішають у військові комісаріати. Так, протягом останнього тижня жоден доброволець не зголосився у військкомати області.

Крім того, на Волині підтвердили інформацію про шосту та сьому хвилі мобілізації. Окрім того, на Волині існує низка об’єктивних причин, які суттєво впливають на перешкоджання виконання мобілізаційних норм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ірина Показати IP 2 Червня 2015 16:48
Правильно, а чому молоді хлопці, чоловіки в яких сім*ї мають без підготовки йти воювати? Для відстоювання чужих амбіцій? Для відмивання грошей? Якщо вони й виживають там, то більшість лишаються інвалідами на все життя. А там на верхах - заробляють гроші на бідних людях. Коли вже нарешті закінчиться цей бардак?
Анонім Показати IP 2 Червня 2015 16:51
Ці лохи взагалі знахабніли. Їх держава годувала,вчила,одягала кого рік а кого і півтора, а вони ще ухиляються. А людські діти в цей час свої і своїх батьків гроші витрачали на освіту щоб ними керувати і платили податки в вигляді акцизів на алкоголь і тютюн. Нема слів.
Правда Показати IP 2 Червня 2015 16:56
А коли вже повістки прийдуть до дітей "великих босів", до наших чиновничків?? Чи в такому випалку вони не українці щоб захищати свою батьківщину?
Воєнком до Правда Показати IP 2 Червня 2015 17:03
Ніколи!
Анонім до Правда Показати IP 2 Червня 2015 18:18
Діти босів в армії не служили. Нема чого непідготовлених брати туди.
Демобілізований Показати IP 2 Червня 2015 17:40
Якщо з кожним мобілізованим буде заключатися контракт / нотаріально завірений / з висвітленням того,на який час призивається,яке грошове забезпечення (не менше ніж у депутата ВР),які держава гарантує пільги . А не така розводіловка як тепер,повірте будуть черги у військоматах . Сьогодні хвиля наївності у людей пройшла ...
Вася до Демобілізований Показати IP 2 Червня 2015 17:53
Не там натиснув. Читай нижче, заробiтчанин
Вася Показати IP 2 Червня 2015 17:49
З ким воювати? Що там робити на Донбасi? Нехай живуть, як хочуть. А ми будем жити з нашим Порошенком i Яценюком, i з Турчиновим( чуть не забув)
Вася до Вася Показати IP 2 Червня 2015 17:51
Йди нахаляву повоюй, це не заробiток!
Мобілізований Показати IP 2 Червня 2015 18:17
А хто з цих воєнкоматівських сам був на передовій, щоб зазивати і відправляти туди наших дітей ?
Мотивація для мобілі Показати IP 2 Червня 2015 20:00
1. Треба кожному мобілізованному гарантувати надання мінімального страхового пенсійного стажу за перший рік мобілізації. 2. Годувальникам сімей держава повинна платити щомісяця хоча б одну мінімальну зарплату на одну дитину під час мобілізації. 3. Учасникам бойових дій гарантувати конкретний розмір збільшенної пенсії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus