USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали причину пожежі в «Альфа-клубі»

23 Грудня 2011 15:07
Цьогоріч на Волині через порушення прав експлуатації електроприладів та проблеми в роботі електромереж сталося 270 пожеж, в яких загинуло 9 осіб.

Про це 23 грудня під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів начальник управління Держтехногенбезпеки у Волинській області Микола Кревський.

З його слів, незважаючи на постійні перевірки контролюючих органів в регіоні, волиняни й далі допускають порушення у використанні електроприладів та не звертають уваги на проблеми в роботі електромереж.
«Це призвело до 270 пожеж. Нанесено збитків на понад 4 мільйони гривень. Загинуло – 9 громадян», - зазначив Кревський.
З його слів, саме через проблеми з електропроводкою сталася пожежа в луцькому ЦУМі та покер-клубі «Альфа-клуб» на проспекті Молоді.

Також він дорікнув керівникам деяких об’єктів, мовляв, святкову ілюмінацію оформляють фахівці без відповідних ліцензій та освіти.
«Це мають робити певні організації», - зауважив посадовець.
Водночас він наголосив на необхідності купляти гірлянди та іншу продукцію, якою прикрашають будівлі до свят, тільки за умови, що продавець покаже певні сертифікати.
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зауважив, ніби, напередодні свят потрібно «скрупульозно» перевіряти електропроводку в закладах, де збирається багато людей. «На свята йде велика завантаженість на проводку, яка не всюди нова, і може статися біда», - зауважив посадовець.

Тож, ПАТ «Волиньобленерго» та управління Держтехногенбезпеки займуться перевіркою електропроводки на об’єктах, де перебуває велика кількість людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Валютчик Показати IP 23 Грудня 2011 21:00
А кажуть на ЦУМ давно вже були бажаючі покласти лапу. просто оренда деякими підприємцями була сплачена наперед. тому, щоб її не повертати, "стались проблеми з електропроводкою". подивіться хто буде проводити реконструкцію приміщення ЦУМу і все стане ясно.
Звиздюк Показати IP 23 Грудня 2011 23:28
ЦУМ за два тижні до пожежі був застрахований,-прикра випадковість!?
Taras Now Показати IP 24 Грудня 2011 07:59
А може, дійсно, той, що ЦУМ застрахував, до вправної гадалки звертався?
Unknaun@#$ Показати IP 24 Грудня 2011 09:11
А где теперь валютчики "цумовские", кудв перебрались?
Валютчик Показати IP 24 Грудня 2011 14:12
А ми стояли, стоїмо і будемо стояти та чекати щоб поремонтували ЦУМ. Там потім відігріємось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus