USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Не все то дівчина, що в спідниці», - КВНщики у Луцьку

1 Грудня 2013 10:21
«Народна шотландська мудрість гласить – не все то дівчина, що в спідниці», - жартують КВНщики під час чергового чвертьфіналу Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». Перемогу у ньому отримала команда з Хмельницького «Отдихаєм вмєстє».

Третя чвертьфінальна гра Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» відбулася вчора, 30 листопада. Це останні чвертьфінальні баталії, після яких команди розпочнуть ігри півфіналу. Традиційно, на сцену Палацу учнівської молоді вийшло шість команд. Цього разу у Луцьк завітали гості з Хмельницького – команда «Отдихаєм вмєстє», «Без понтоff» - Чернівці, «Вікенд» - Тернопіль, «Такі прості» - Львів, «Чак Норріс» - Камінь-Каширський, «Ляпас» - Тернопіль та «Еламур» з Рівного.

Найдотепніших визначали згідно з сумою балів після чотирьох конкурсів: візитка, розминка, біатлон, та СТЕМ.

Оцінювало старання команд високоповажне журі, склад якого цього разу був дещо незвичним. Адже одним з його членів був бургомістр Варшави Мілош Горецький, який завітав у Луцьк на Міжнародний молодіжний форум.



Окрім нього, команди оцінювали: учасниця команди КВН «Емансіпе» Ірина Місюк, капітан команди КВН «Акуна Матата» Олена Довгалюк, журналіст газети «Сім’я і Дім» Андрій Собуцький, депутат Волинської облради Олег Батюк, редактор Ліги КВН «Волинь» Руслан Місюк, а також голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц.


Про це гостям заходу розповів його незмінний ведучий, екс-КВНщик, а нині – директор радіо «СІД FM» Андрій Зубенко. Побажавши командам традиційного «ні пуху, ні пера», він дав старт грі. Отже, після чотирьох зіграних конкурсів, перше місце виборола команда із Хмельницького «Отдихаєм вмєстє». Друге – «Чак Норіс» із Каменя-Каширського, третє – «Еламур» із Рівного, «Вікенд» із Тернополя – четверте, львів’яни «Такі прості» - п’яте, а тернопільський «Ляпас» - почесне шосте.




Команди старалися зі всіх сил, адже на кону був вихід у півфінал Ліги. Жарти і мініатюри супроводжувалися гучним сміхом та шаленими оплесками. Серед жартів, які найбільше потішили луцьку публіку, були такі:

«Спонсор нашого виступу – район ДПЗ. Район ДПЗ: прийшов, побачив, отримав…».

«Один хлопчик літав уві сні, а залетів наяву».

«Під час матчу-відповіді проти збірної Франції Коноплянка дістав ножа. Це був єдиний небезпечний момент біля воріт французів».

«Руслана Писанка, танцюючи на весіллі «сім-сорок», хустинкою повалила шалаш».

«Хлопчик, який ніколи нікому не вірив, на перше квітня згорів у хаті».

«Зі слів «як теща під лід!» розпочався фестиваль із запуску тещ під лід».

«Баба Галя кинула пельмені в джакузі, бо думала що то вже закипіла вода».

«Народна шотландська мудрість гласить: не все то дівчина, що в спідниці».

«Тайська народна мудрість: не всьо то дівчина, що дівчина».

«Людожер Петя з’їв алкоголіка Васю. Як то кажуть: і випив і закусив».

«Хмельничанин Петро замахнувся на святе. Але батюшка не розгубився, і влупив йому перший».

«Не варто паритись про роботу мені, бо десять років вже сиджу у тюрмі…».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus