USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Нічийний» будинок в центрі Луцька розсипається на очах. ФОТО

25 Жовтня 2013 16:25
Будинки № 1 та 3 , що на вулиці Ковельській - тріщать по швах та обростають дірками. Адже із бокових частин стін дірки від облицювальної плитки, яка колись там була, - повідомляє «Комунальний патруль».
«Зі стін наших будинків постійно сиплеться облицювальна плитка. Всередині все вкрите пліснявою через дірявий дах», - розповідають мешканці 3-го будинку.

Директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев повідомив, що не має жодного стосунку до цих будинків, адже вони не є житловими. З його слів, всі приміщення знаходиться в оренді.

Однак у департаменті житлового-комунального господарства сказали, що обидва будинки № 1 та 3, що по вулиці Ковельська житлові, а обслуговувати їх повинне ЖКП №3.
Коли мешканці діждуться ремонту - невідомо. Однак, люди бідкаються, що будинок просто розсиплеться без догляду комунальників.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тая Показати IP 25 Жовтня 2013 17:50
а хай романючило буратіну там зафігачить
романючило Показати IP 25 Жовтня 2013 18:28
А в елементі)))
знаюча Показати IP 27 Жовтня 2013 11:57
Зазначені будинки є гуртожитки та є приватною власністю ТзОВ "ЮМІК" та Житлобуд (не памятаю номер). Мешканці платять всі компослуги зазначеним підприємствам! А у департаменті житлового-комунального господарства як завжди навіть не знають свій житловий фонд, який обслуговують! Окрім того, у зазначених будинках півсотні співвласників - різноманітні фірми, партії, кафе, бари, перукарні тощо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus