USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нові тарифи на утримання будинків у Луцьку не скасували

27 Червня 2013 19:01
Депутати Луцької міськради вирішили не скасовувати рішення виконкому про тарифи на утримання будинків і залучити до їх обговорення громаду на слуханнях.
Про це стало відомо під час 2-ого засідання 42-ої сесії міськради 27 червня.
Депутат Юрій Вега запропонував скасувати рішення виконкому про нові тарифи на послуги ЖКП з утримання будинків та прибудинкових території і обгрунтував свою позицію тим, що перед їх запровадженням із людьми не порадилися. Мовляв, мешканці будинків не хочуть, аби їм надавали усі послуги, які пропонують комунальники. А шансу відмовитися – немає.
Так, на думку депутата, щодо перш ніж ухвалювати рішення варто було провести громадські слухання.

Тим часом обранець громади Богдан Шиба не міг зрозуміти, яка ж підстава для того, аби відмінити рішення виконкому. Мовляв, там все законно.

На його думку депутата Анатолія Пархом’юка, потрібно ухвалювати рішення щодо права громади обговорювати тариф: розробити відповідний нормативний документ, який може це врегулювати.

Утім, за словами депутата Андрія Калахана, рішення виконкому треба відмінити, бо нові тарифи «заведуть» мешканців міста «в ще більшу боргову яму, бо йде тенденція до збільшення заборгованості».

Висловила свою позицію й заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська. За її словами, у проекті рішення – «повний абсурд», а його ініціатори навіть не розуміють, який зараз тариф. «Дуже хотілося б, щоб трибуна у міськраді не була політичною трибуною», - додала вона. Мовляв, цей проект щодо відміни рішення виконкому – бажання «заробити дешевий авторитет», і зробити це у найлегший спосіб, посперечавшись з ЖКП та виконкомом і «отримати певний дивіденд».

Врешті, після тривалих дискусій, депутати вирішили не підтримувати скасування рішення виконкому щодо відміни нових тарифів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Житель міста Показати IP 27 Червня 2013 22:53
А зап який ..... їх платити??? За неіснуючі послуги?
жИТЕЛЬ СЕЛА до Житель міста Показати IP 28 Червня 2013 12:25
переїзди в село,вода бесплатно,каналізація бесплатно-сам викопа яму сам закопав,нужника переставив.Купив вугілля коли хочеш топиш,ніхто не відключає.Не маєш за що платити?А компютер за що купив?
МАЛАДЕЦ до жИТЕЛЬ СЕЛА Показати IP 28 Червня 2013 13:17
ХАЙ АПУТЬ.ДОЙДУТЬ І ДО ТЕБЕ В СЕЛО.В ШАХТУ ЗА ТРУДОДЛНІ ПІДЕШ..ПРЕЗЕРВАТИВ ПОЛІСЬКИЙ..
олена Показати IP 28 Червня 2013 09:21
на нашу зарплату тариф дуже "малий", а вот до зарплати соколовської дуже великий, на рахунок шиби то він буде єконономити на маршрутке № 1 , кататься зранку в спортзал, турійський пацик
;) Показати IP 28 Червня 2013 17:37
"бідолашний" шиба на свій спортзал викидає в місяць стільки, скільки дехто в місяць не заробляє. то для нього це підняття тарифів ніщо, а люди йому завжди до с...ки були.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus