USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий двір у Луцьку і нові побажання у його мешканців. ФОТО

22 Жовтня 2013 21:36
Дорожнє покриття, тротуари, реконструкція мереж зовнішнього освітлення, оновлений дитячий майданчик – усе це в дворі між будинками Федорова,2а, та Конякіна, 15. Відновлювальні роботи сьогодні, 22 жовтня, моніторив Луцький міський голова Микола Романюк.

Зазначимо, що Микола Ярославович почув лише декілька слів вдячності від окремих мешканців, решта присутніх були невдоволені зробленим.
Одній бабці новенька лавка видалася вузькою: «Там дві дошки, а треба, щоб було чотири».
Ще одна мешканка вимагала «лежачого поліцейського» в дворі. На це луцький градоначальник відповів, що тут такого засобу контролю швидкості авто – не передбачено.
Чоловік поважного віку закликав владу втихомирити молодь, яка вживає «цілими ночами» оковиту. А купують її у магазині, що неподалік.

«Ми піднімемо це питання на черговому засіданні міськвиконкому та вимагатимемо, щоб у цьому магазині продавали спиртне лише до 22 години», − відреагував Микола Романюк.

Нічого не сказали, але були вдячні за новий тротуар лише дітлахи, які відразу відчули справжню радість від катання на роликах та велосипедах.

Також міський голова пообіцяв, що цього року оновлять ще два двори у Луцьку – по проспекту Відродження та на вулиці Винниченка.

Зазначимо, що мешканці своєрідно подякували владі за новий двір. Одна з лавок – вже зламана.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
мешканець Показати IP 22 Жовтня 2013 22:22
закіньчіть будь ласка благоустрій по вул.Рівненській 105,107,107А,109
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2013 01:20
"мешканці своєрідно подякували владі за новий двір. Одна з лавок – вже зламана." - а чому повинні дякувати владі? Влада на те і є щоб обслуговувати людей. Взагалі це повинні робити утримувачі території - ЖЕКи. Подякувати можна хіба що за те що в цьому дворі зробили раніше ніж в іншому. Відносно лавки, то придивіться до фото - який муд..к посередині її не підсилив?! В неї не було шансів вижити! Яка якість роботи - така і подяка!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2013 09:43
Я теж звернув увагу на цю лавку! ХАЛЯВА КОНКРЕТНА!!! ЗРОБИЛИ ДЛЯ ГАЛОЧКИ! ВОНА,ЦЯ ЛАВКА, НЕ МОГЛА НЕ ПОЛАМАТИСЬ! А ТУТ БРУД НА МЕШКАНЦІВ ВИЛИВАЮТЬ! ТА Й БРУС, ЯКИЙ ЗЛАМАНИЙ, СКОРІШЕ Б/В ніж НОВИЙ! ВЗАГАЛІ,ЦЯ ЛАВКА_ ЦЕ Є ТАК ХАРАКТЕРИЗУЄ ВЛУЧНО ОЦЮ ПОКАЗУШНУ РОБОТУ! ЦЕ ЯСКРАВИЙ ТИПАЖ!!!!
лучанка Показати IP 23 Жовтня 2013 07:32
хай батьки краще вчать своіх дітей культури,а не все на владу спирати
місцевий Показати IP 23 Жовтня 2013 08:16
Коли нарешті зроблять шматок пр.Молоді з виїздом на Соборності??? Ганьба!!!
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2013 09:31
Добре що реконструюють дворові території. для міста - позитив. Але поясніть будь ласка, реконструюють двір за адресою Відродження 14, а дві наступні вулиці в сторону Теремнівської в документах міських служб асфальтовані, а асфальту в них як ніколи ніхто не вкладав так і не вкладає, чому так? Шановний Микола Ярослвович відвідує лише ті двори і вулиці які реконструйовані і їх мешканці дякують, а ті які затоплюють міські мережі і відключають від вуличного освітлення щось шановному меру не хочеться відвідати.
Галина Показати IP 23 Жовтня 2013 12:24
Ромпнюк чудовий голова.Я не мешканка Луцька, але приїжджаю до дітей і бачу, що в дворі нове асфальтне покриття. Коли таке ще було...Дякую міському голові за все це. Луцьку повезло, що голова дійсно господарник.
Руслана Курадовець , мешканка по вул.Федорова Показати IP 23 Жовтня 2013 19:44
Дякую ініціативній групі мешканців нашого будинку, які разом достукалися до влади та домоглися ремонту дороги, яка проходить через наш двір!!!Ми живемо тут 18 років та лише коли нашим мером став Романюк Микола Ярославович, нам вдалося досягти цього результату.Не буду писати деферамби всім керівникам Департаменту Комунального господарства, але до нас таки дослухались.Тепер приємно вийти у двір та побачити дітвору на роликах! Я радію , що у нашому дворі на майданчику стільки малечі та молодих мам!!!Давайте берегти те, що у нас є!Адже лише спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато! Дякую всім за участь від мешканців до працівників ЖЕК 11 , до всіх служб та учасників по ремонту нашої дороги у нашому дворі !
вс Показати IP 23 Жовтня 2013 20:34
і пару стовбів замурувати в асфальт! Як в луцьку водиться
Петро Показати IP 23 Жовтня 2013 22:13
знали б ті мешканці скілька грошей на тому ремонті відмили, то вони б не дякували)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus