USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий рік луцька казна зустрічає з бюджетними «дірками»

28 Грудня 2009 15:54
За власними надходженнями луцький бюджет у нинішньому році буде виконаний на 90%, - заявив Богдан Шиба.
 
Під час оперативної наради в облдержадміністрації Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що недобір до луцької казни становить 37 мільйонів гривень. Причину таких фінансових втрат він вбачає у тому, що основні підприємства Луцька не працювали на повну потужність. Не надійшли і значні кошти, як це було заплановано, від податку із власників транспортних засобів.
 
Серед проблем міста і те, що місцеве казначейство не проплатило 136 платіжок на 2 мільйони 36 тисяч гривень. Шиба поцікався у присутніх, яким чином перекриватимуть ці «дірки». Мовляв, можна відкрити купу кримінальних справ і тішитися із них, але гроші так і не зявляться. Щоб кошти таки надійшли із державного бюджету через казначейство, луцький мер запропонував вирішити це питання за рахунок резервів держави у Національному банку України.
 
Також Богдан Шиба нагадав і про проблеми фінансового стану луцьких підприємств комунальної власності, зокрема, на міському підприємстві електротранспорту. Адже, розмір субвенції для тролейбусників досі не збільшився. А про додаткову субвенції ніхто мову взагалі не веде.
 
Луцький мер розповів і про роботу спеціальної комісії, котра мала підрахувати коефіцієнт між кількістю платних і безплатних пасажирів у міському громадському транспорті. Комісія новий коефіцієнт вирахувала, проте офіційно затверджений коефіцієнт «1, 2» це не змінило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 28 Грудня 2009 22:22
а ще зовсім недавно мерськасвіта клялася, що бюджет перевиконано на 110%, а получається навпаки? якщо це так, то ви панове "політичні небіжчики"
Куратор Показати IP 29 Грудня 2009 10:29
А нашій місцевій владі ще хтось вірить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus