USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переселенець з Донецька просить квартиру в Луцьку

17 Листопада 2014 15:54
До Луцького міського голови Миколи Романюка звернувся мешканець Донецька Артем, який просить допомогти йому і його родині із забезпеченням житлом в обласному центрі.

Саме з такою проблемою на прийом до градоначальника прийшов переселенець зі Сходу сьогодні, 17 листопада.

«Я – вимушений переселенець із Донецька. Уже тут у мене народилась дитина. Живемо в родичів дружини (нас троє, і їх троє), тому, відповідно, що виникли проблеми із помешканням. В Донецьку у нас був реєстр адресів будинків, де ніхто не живе. Таким чином, тим, у кого виникали проблеми з житловою площею, дозволяли заселятися туди», - звернувся він до міського очільника.

Зі слів пана Артема, у Луцьку йому як переселенцю інформацію про закинуті та порожні будинки відповідні служби надавати відмовились.

«Нам не треба квартири. Допоможіть отримати хоча б шматок покинутого житла, із клаптиком хай занедбаної, але землі. Всі обіцяють розглянути проблему з житлом після нового року. А ми б хотіли квартиру в Луцьку, бо з села їздити на роботу далеко», - додав він.

Однак міський голова зауважив, що у подібній ситуації на загальнодержавному рівні опинився не один переселенець.

«Незалежно від того, як усе вирішиться, пам’ятайте, що у вас сім’я, діти, й треба жити далі. Але я подумаю, що можна зробити в цьому випадку», - резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
лучани Показати IP 17 Листопада 2014 15:59
Оренда однокімнатної коштує 2000 грн, то ж цей біженець може заробити собі на житло.
Анонім до лучани Показати IP 17 Листопада 2014 16:05
Орендувати не всі зможуть. Але ... "На безриб'ї і рак риба". Хіба можна так перебирати, він же не один. Чому не можуть поїхати в село?
Волинянин до лучани Показати IP 17 Листопада 2014 17:11
Засобить чи ні ,це діло таке. Але ми можемо бути схвильовані його ситуацією,а в деяких випадках і дуже схвильовані. І не більше.
111 Показати IP 17 Листопада 2014 16:04
Цей біженець нехай їде туди звідки приїхав добровольцем і допомагає нашим хлопцям захищати його землю
Patrik Показати IP 17 Листопада 2014 16:17
"В Донецьку у нас був реєстр адресів будинків, де ніхто не живе. Таким чином, тим, у кого виникали проблеми з житловою площею, дозволяли заселятися туди», - звернувся він до міського очільника. Зі слів пана Артема, у Луцьку йому як переселенцю інформацію про закинуті та порожні будинки відповідні служби надавати відмовились"... Артеме, голубе, на які закинуті чи порожні будинки в Луцьку ти сподіваєшся? І що, власне, ти маєш на увазі? Щиро співчуваю, але виходячи із Твоїх вимог складається враження, що у Вас у Донецьку ще Брєжнєв живий!
my_gift до Patrik Показати IP 18 Листопада 2014 09:52
Луцька міськрада більше 10 років не може з'ясувати, хто власник басейну "Колос", а п.Артем про якісь закинуті будинки говорить.
Анонім Показати IP 17 Листопада 2014 16:34
наші хлопці там а він тут. багато військових мають дітей та вагітних дружин, і також не забезпечені житлом. а йому бачиш но далеко їхати з села на роботу. знімай квартиру, у нас так пів луцька вкалує щоб зняти однокімнатну квартиру. от все їм погано. хай катяться назад, наробили там біди, втекли сюди, ще й вимагають щось. нагліших не бачила! ви хотіли в расєю, от і котіться туди. а то бачиш як так то ми бандерівці і фашисти, а як допомогти то сразу до нас.
Лучанин Показати IP 17 Листопада 2014 17:03
ачпуеть а машину йому неподарувати?
Майдан Показати IP 17 Листопада 2014 17:28
Артеме їдь до дому, бери в руки зброю і захищай Україну від "руського міра", і тоді твоїй родині з житлом тут багато хто допоможе. Повір, тут люди добрі.
віра до Майдан Показати IP 17 Листопада 2014 17:31
100%!!! А за які заслуги зараз житло?! Бо переселенці... Маемо помагати родинам бійців, живих, поранених, загиблих, та і то нема аж дуже чим.
петро Показати IP 17 Листопада 2014 18:05
Хлопцеві потрібно допомогти обов'язково. Його дружину з дитинкою забезпечити гуртожитком,певними соціальними виплатами,а Артемчика призвати до арміі і поселити в казармі або на фронт. Це дуже справедливо. Артем мусить під час війни визволити свое житло,землю від генетичного сміття в лугандоні і стати мером Артемівська. Постанова не підлягае оскарженню!
777 Показати IP 17 Листопада 2014 18:19
житло треба було своє відстоювати.
Anonymous Показати IP 17 Листопада 2014 18:52
вот что я вам скажу народ .... вы можете обс*рать всех потому что вы сами хотели бы что то взять от государства но вы такие затянутые что аж стыдно ... Вы посмотрите на гопников наших которые за коробок плана или бутылку водяры могут " парешать вАпросы" ... Вот был как то в "Шайбе" одна гопата, там оказался случайно потому что больше негде было попить пива в столь поздний час ... Вы не знаете Кто этот Артем какой он может быть работяга, может ему действительно далековато ездить с села тем более вы не знаете с какого, может с транспортом напряги вот человек и хочет что то в городе ....*** нужно у себя сделать так что б эти сепараты дальше не пошли .... а тылы то у нас голые на западе ..... всё кароче надоело рассказывать и объяснять *** ... спасибо за внимание
Анонім до Anonymous Показати IP 17 Листопада 2014 19:09
бла-бла-бла...
Анонім до Anonymous Показати IP 17 Листопада 2014 19:39
Ти, видно, ще від пива не відійшов, бо щось таке блеіш, що атас!!!!
SVV до Anonymous Показати IP 18 Листопада 2014 15:31
ДЯТЕЛ!!!
SVV до Anonymous Показати IP 18 Листопада 2014 15:34
Ты дорогой кроме "Шайбы" ничего не нашол? CONDOM
Вадим до Anonymous Показати IP 21 Листопада 2014 15:19
Шо, шо... "..был как то в "Шайбе" одна гопата, там оказался случайно потому что больше негде было попить пива в столь поздний час.." _________________ Ты в каком городе живёшь? Это в Луцке, "негде попить пива в столь поздний час"? :) :)
оо Показати IP 17 Листопада 2014 18:58
Оце запроси, житло йому подавай, та ще й у Луцьку....Слів немає просто, одні емоції...Хіба білет в Данєцк
Zaja Показати IP 18 Листопада 2014 00:28
То точно, додому хай суне, родіну защіщає. А дружина і в родичів поживе. А то понаєхало, зараз сюди будуть путлєра визивати
Насмішив Показати IP 18 Листопада 2014 00:45
"реєстр адресів будинків, де ніхто не живе?" Це в Донецькій і Луганській областях закинутих будинків море, бо ніхто там жити особливо не хотів і за мирних часів, а зараз і подавну. В Луцьку навряд чи пройде такий фокус, все що може бути заселено - вже давно заселено. Хіба десь у глухому селі на Поліссі знайде пусту хату.
SVV до Насмішив Показати IP 18 Листопада 2014 15:38
Так ті *ідари не хочуть жити де попало. Нехай *іздують в РАСЄЮ. Наробили гемору, а тепер плачуть.
Серж Показати IP 23 Листопада 2014 22:48
Може йому ще губки медом помазати. Афігєть, всі значить їздять а тут блін, пан найшовся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus