USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під вікнами лучан – «гейзер» з теплотраси

30 Серпня 2013 08:49
Майже тиждень із землі парує та б’є вода у Луцьку. Мешканці вулиці Гордіюк подивовані - прямо під їхніми вікнами ще перед Днем Незалежності утворились справжнісінькі гейзери. Утім, кажуть, за таке диво природи лучанам доведеться заплатити реальними грошима, повідомляє ТРК «Аверс».

Так, мешканці вулиці Гордіюк, 14а скаржаться на бездіяльність комунальників. Ще 23 серпня біля їхнього будинку прорвало теплотрасу, та за ремонт ніхто не брався й досі.

Теплотрасу біля будинку замінювали майже місяць. Утім, поки робили в одному місці, зіпсувалося зовсім поряд. А де саме, комунальники не можуть знайти й досі.
Що робитимуть зі старою, пошкодженою теплотрасою, робітники, які працюють на місці, й досі самі не знають.

Люди ж розповіли - постійно звертаються на гарячу лінію міської ради, а там обіцяють все швидко владнати. За одне переймаються - за витік гарячої води - їм доведеться заплатити з власної кишені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus