USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці з «Варшавки» бояться рейдерського захоплення. ДОКУМЕНТ

24 Квітня 2013 11:05
Підприємці, які працюють на Завокзальному ринку у Луцьку, бояться рейдерських «схем» на ринку і не хочуть залишитися без робочих місць.

Відповідне звернення озвучив депутат Луцької міськради Євгеній Ткачук під час 40-ої сесії міськради 24-ого квітня.

Підприємці з «Варшавки» написали звернення до Луцького міського голови, де вказали, що занепокоєні «розкручуванням конфлікту» навколо ринку. На їхню думку, конфлікт з облспоживспілкою, ситуація із газопроводом є нічим іншим як однією зі схем рейдерського захоплення. Так, вони думають, що із Завокзальним ринком відбудеться така ж ситуація, як і з іншими в Україні, коли спочатку ринок роблять комунальним, а потім продають «своїм». Окрім того, підприємці зазначили, що вони чули думки, нібито, комусь цікаво вести бізнес на «розкрученому» місці, яким є «Варшавка» і на місці ринку хочуть торговий центр або щось на кшталт цього.
Звернення підписали 572 підприємці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ми Показати IP 24 Квітня 2013 11:26
Женя так тримати
пачом до Ми Показати IP 24 Квітня 2013 13:42
зараз жені
Фан Показати IP 24 Квітня 2013 11:52
Гнати торгашів в 3 шиї!
гнати Показати IP 24 Квітня 2013 13:41
всіх вастановим страну сруін.
договір аренди Показати IP 24 Квітня 2013 14:07
складається щоб урегульовувати ці ситуації.горгут на довготермінового його та наумовах при яких підприємець буде незалежний від нього складати не хоче.а видумує всякі штуки щоб всучити своє рабство.все те усне то все..він давно вже те показав..а коли в тебе є договір довгостроковий,на нормальних умовах якого не може розірвати адміністрація в односторонньому порядку тобі всерівно чи то горгут чи місто.але горгут тільки залякує та доїть..як бачим частина людей де ще не дойшла "реконстукція-дойка" вірить в дєда не мороза."святі люди" але постраждають знов всі в любомлі,шацьку ціна аренди землі на ринку біля 200грн.м.кв. в чернівцях ринок комунальний(калинівський) один з самих більших в україні.оптовий.комунальний.40 грн.м.кв.для того і існують договори аренди.як ти думаєш "прахожий".в скільки десятків разів оборт в середнього підприємця з калинівського більший за оборот з любомля чи шацька. ти завтра прийдеш на роботу а тобі скажуть пороби з пів року за бесплатно,а потім тобі ще зарплату вріжуть на тисячу гривень,якщо ти і ті заробляєш..ти будеш в захваті?може тобі добре коли тебе нахиляють,але то не нормально...а чого я маю любий брєд який прийде горгуту матеріалюьно спонсорувати?ти за чужі гроші савєти даєш тут.тобто за мої.чи не чужі,а які ліпнуть трохи і до тебе, то ти голяр?якщо ви не підпишете договір аренди та не виконаєте всього що обіцяли підприємцям в міськраді при віх депутатах ринок стане комунальним.тим більше скоро почнеться передвиборна компанія..мало хто на таке палєво як в тебе навіть за значні суми поведеться...юридично оформиш стосунки з арендарями(без твоїх штучок) або спокою мати не будеш..до пенсіїї,а вона наступити може скоро.. та сама чернь хоч як ти там ті контейнери не поріжеш тобі за тих 3кв.м платити аренду по 600грн. не зможе бо вони і працюють на ринку так нівшо глубок не вникаючи. нафіга їм.в країні криза.заробив яку тисячу то й так добре.от такі втебе і залишаться.і буде в тебе як на 40 ринок.прахадной.але тобі тоді вже буде всерівно.ти ж не дурак.хапнеш з тєми спригнеш.з києва нового пришлють гогута і все павтарітса.вітаю тих хто дійсно підписував цю бумажку.договір аренди буде в вас відповідний.і внас також.а через рік хто вспіє той ще вискочить з того кодла..кому треба буде працювати а не приходити постояти,щоб гордо називатись підприємцем..правда грошей втрачу половину..але відроблю десь в юванті..батарейками торгувати та туалетним папером не буду..дєпутат маладец!от для таких моментів і йшов туда
діло Показати IP 24 Квітня 2013 14:34
голяра та іовенко дало всходи.ви думаєте що вас "хочуть" алігархи?ні процес вже іде..вже два роки сношають а ви і не побачили.. процес іде.арендна плата вас влаштовує ?розпитайтесь про збори в січні місяці що горгут говорив в мясному павільйоні..ах да він передумав голяр казав..
вчителька Показати IP 24 Квітня 2013 14:47
компроментації (і це лише одна з помилок), не говорячи про поетично-діловий стиль письма - убогі й безграмотні, читати сором!
анонім Показати IP 24 Квітня 2013 16:27
там половина і незнає про що насправді мова.багато людей які тільки телевізор дивляться,інтернетом користуватись і не вміють.на ринку з"являються раз на місяць.з 16до18 продавця перещитати.а інформацію мають або від таких самих "експертів" або взагалі не зають на яких умовах договір аренди хоче скласти горгут.просто люди пасивні.та й .все.а той лідер ківерцовскій лобами людей зводити вміє.вони в суть не вникають їх заводить що вони щось відстоюють,начальник похвалив..при дєлє.. де наші договори аренди на 22 роки як горгут на мітингах обіцяв.зараз він каже що на 3 роки.більше не може по закону(!).а ставку по аренді привязує до 5-6 визначень,ТОБТО Є ЗА ЩО ЗАЦЕПИТИСЬ.а розірвання договора з вами до чого привязані,поцікавтесь не в іовенко а хто ходив на збори в січні до горгута..без бумажкі ви ,рєбята,....в горгута.а бумажка(договір аренди) буде така як треба щоб ви і дальше були... цими.і ті хто там підписався перші начнуть контейнери продавати при новій аренді та благодійних взносах.а переписка буде коштувати не1400(!) грн. як зараз а 3-4.того що за 2 роки вона стала на 2.2 разми дорожча.а контейнери які сотнями появляться будуть нарозхват..так як і зараз..зато ви перемогли алігархів..спас від" сімЇ" вас горгут..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus