USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поляки запрошують лучан до себе на забави

14 Квітня 2010 17:03
Щецинський осередок Об’єднання українців Польщі прагне, щоб на їхньому щорічних Днях української культури виступали артисти із Луцька.

Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк розповів, що осередок українців у Польщі передовсім зацікавлений у культурній співпраці між регіонами.

Зокрема, до Щецинського осередку об’єднання українців входять переважно вихідці із Холмщини. Вони би воліли бачити на щорічних Днях української культури дитячі та молодіжні колективи.

Зауважимо, що Щецін - давнє польське місто. Там живе багато етнічних українців. У Щеціні діє Осередок української культури. Із 1997-го кожного року відбуваються Дні української культури у травні-червні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus