USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ПРОГРАМА святкування Дня Незалежності і Дня міста у Луцьку

24 Серпня 2013 13:21
На прохання читачів Волинських Новин нагадуємо про основні святкові дійства заплановані на 24 та 25 серпня у Луцьку

25 серпня
о 14:00 – мистецьке дійство «У Луцькому замку».

Також у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки о 14:00 розпочнеться молодіжний фестиваль «Луцьк Європейський». У програмі: виступи молодих рок-гуртів, переможців реп, хіп-хоп батлів, діджей – парад, рок-концерт, а також - змагання на спортивних снарядах, жонглювання з футбольним м’ячем, конкурс з встановлення рекорду по набиванню м’яча, для дітей - конкурс малюнків, загадки та інше. Завершиться свято феєрверком.

25 серпня

Святкування Дня міста розпочнеться з святкового богослужіння у храмах Луцька, о 10:00 відбудеться урочиста Академія на Театральному майдані.

На окремих майданчиках проводитимуть мистецькі, книжкові, виставки, а також конкурсно-розважальні ігрові програми для родин в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

О 12:00 тут розпочнеться свято квітів «Луцьк квітучий», а на Театральному майдані - Міжнародний відкритий чемпіонат із швидкісного складання кубика Рубіка «Lutsk open 2013».

У Луцькому замку о 15:00 відбуватиметься фестиваль дзвонарного мистецтва «Благовіст Волині». Цього ж дня заплановано провести святковий концерт «З днем народження, місто моє!» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а також в мікрорайонах міста.

Впродовж цих днів на вулиці Лесі Українки та на Театральному майдані відбуватиметься святкова торгівля, ярмарок декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, майстер-класи майстрів народної творчості.

Луцький міський голова Микола Романюк о 21:55 вітатиме лучан та гостей з нагоди 928-ї річниці міста. На честь Дня народження міста о 22-й годині прозвучить святковий феєрверк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
надя і петя Показати IP 24 Серпня 2013 13:52
шо небуть а ми на морі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus