USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проспект Перемоги буде «суцільною гарною дорогою», - Романюк

24 Квітня 2013 13:33
Ремонт частини проспекту Перемоги, що у Луцьку, почали уже сьогодні.
Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк під час 40-ої сесії міськради 24 квітня.
До мера Луцька звернувся депутат Андрій Козюра щодо того, аби зробити уже ремонт проспекту Перемоги. Мовляв, через ями на дорозі постійно утворюються затори з автомобілів.
Щодо цього міський голова зазначив: «Голосуй – не голосуй, а дорогу все-рівно робити треба».
Він зазначив також, що проспект продовжують «підсипати щебенем» і робити аварійний ремонт дороги. «Бо кидати гроші на вітер я собі дозволити не можу», - додав мер Луцька.
Окрім того, Микола Романюк зазначив, що уже розробили проект проспекту Перемоги і сьогодні, 24 квітня, починаючи від колишнього кінотеатру «Промінь», будуть ремонтувати дорогу до наступного кільця. «Там небагато», - зауважив мер Луцька.
«Все, що стосується відстані від стадіону до моста: переробляємо проект, тому що планували взагалі попередньо на проспект Перемоги, на ремонт – 500 тисяч гривень», - розповів Микола Романюк. Так, суму збільшили майже вдвічі.
«Ми не будемо робити проспект Перемоги картами, ми зробимо суцільну гарну дорогу. Зробимо менше доріг, але зробимо краще… Чи встигнемо до Пасхи - не готовий сказати», - підсумував міський голова.
Утім, Андрій Козюра, вислухавши мера, зауважив, що тимчасово з дорогою на проспекті все-рівно треба щось зробити. «Я розумію та підтримую ініціативу зробити капітальний ремонт, … але хоча би тимчасово підсипати там щебенем, бо насправді там 10-15-хвилинні затори», - додав депутат.
«Підсипаємо. Тільки на проспект Перемоги пішло 60 тонн щебеню», - відповів мер Луцька.

Нагадаємо, нещодавно робили ремонт вулиці Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Автопрофі Показати IP 24 Квітня 2013 14:54
60 тон щебню? За якою адресою його завезли?
RRR Показати IP 26 Квітня 2013 09:55
Це тільки ди*іли і неуки можуть робити ремонт доріг "підсипанням щебня"! Окрім вибоїн та ям на дорозі аварійну ситуацію створює ще вистрілювання з під колес крупнофракційного щебня!
RRR Показати IP 26 Квітня 2013 10:02
Козюра, балакати язиком - це одна справа, а давати доречні поради (опираючись на досвід фахівців), та сприяти виріщенню проблемних ситуацій - це справжня робота народного депутата! А так ти просто пустодзвін!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus