USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проспект Волі перекриють… автомобілями

1 Жовтня 2011 16:49
У неділю, 2 жовтня, у зв’язку з проведенням автомобільного свята «Авто-Луцьк 2011», відбудеться перекриття руху транспорту на проспекті Волі – на автотрасі та тротуарах будуть виставлені нові моделі автомобілів, а поряд відбуватимуться забави, змагання та конкурси.
Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Через святкове дійство рух транспорту тимчасово перекриють від перехрестя з вулиці Паркової до перехрестя з вулиці Вавилова.
Перекриття триватиме з 10.00 до 17.30 год.
До речі, в 10.50 проїжджа частина проспекту Волі, майдану біля ВНУ буде огороджена турнікетом для проведення змагань на картингах та фігурного володіння таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Томас Показати IP 1 Жовтня 2011 23:02
Кстати о "фігурном володінні таксі". Я бы смолчал, но меня поражает наглость таксистов "морячка" (некоторых), которые "подрезают" на перекрёстках и едут на красный сигнал сфетофора. И это очень часто. Где наше доблестное ДАЇ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus