USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Проти мене відкрили нові кримінальні провадження, - президент ФК «Волинь»

5 Квітня 2013 12:58
Проти президента ФК «Волинь» Василя Столяра після обшуку відкрили два кримінальні провадження.
Про це він розповів під час 18-ої сесії облради 5 квітня.
За словами Василя Столяра, він не розуміє, чому прокуратура і податкова Волині «відкручують голову» одній з найбільшій фірм на Волині «Флора» і футбольному клубу «Волинь». Мовляв, із цим запитанням до прокурора Волинської області Андрія Параки він звертався ще на попередньому сесійному засіданні в облраді. Та, після обшуків, проти Столяра, за його словами, відкрили два нових кримінальних провадження. «Це політичний тиск, чи щось хтось недоговорює?», - запитав президент ФК «Волинь»
«Якщо у вас сильна влада, то коли закінчиться це?», - звернувся Василь Столяр до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.
Тож, президент «Волині» попорохав губернатора Волині «доложити Президенту, що у нас в правоохоронних органах – бардак», зазначивши лише що це не стосується МВС та СБУ.

У відповідь на це Борис Клімчук зазначив, що він є представником «цивільної» влади, а не правоохоронний контролюючий орган. Мовляв, він може звернутися «мимо» цих органів напряму до «вищестоящих» і написати навіть Генпрокурору, аби там вивчили підставність запитів Василя Столяра.

«Але лише це без будь-яких оціночних речей, бо існує розподіл влади», - зауважив губернатор Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViNaPa Показати IP 5 Квітня 2013 16:09
От і приїхали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus