USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порожні гаражі заважають, а демонтувати їх немає грошей

14 Серпня 2013 15:12
Поблизу будинку, що по проспекту Грушевського, 24, у Луцьку два гаражі стали осередками антисанітарії і їх необхідно демонтувати. Це питання розглядали 14 серпня під час засідання Луцького міськвиконкому.
«Один із гаражів зараз слугує складом, інший – взагалі не використовується. Вони стали осередками антисанітарії, та громадською вбиральнею», - йдеться у запиті депутата Луцької міськради Анатолія Бірюкова.
«Там жах, що робиться, а біля них діти ходять. Там 15 школа та два дитячих садочки поряд. Але! Ми можемо прийняти рішення про демонтаж цих архітектурних форм, проте де візьмемо гроші на це?» - проаналізував питання перший заступник міського голови Святослав Кравчук.
Члени міськвиконкому вирішили внести пропозицію, щоб виділити кошти на демонтаж гаражів під час чергової сесії міської ради. Якщо ж депутати не погодять суму – необхідно шукати інші, юридичні шляхи вирішення цього питання. «Для прикладу, заставити демонтувати ці гаражі теперішніх власників, мотивуючи безгосподарським ставленням», - запропонував член міськвиконкому Михайло Щур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 14 Серпня 2013 16:23
Нехай напишуть на гаражах,що нічийні. За одну ніч поріжуть на металобрухт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus