USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пустовіт за кіоски як в Грузії, Чернецький – як у Відні

23 Травня 2011 17:15
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запропонував проводити аукціон на право розміщувати і торгувати у кіосках, аби уникнути захаращення такими торговими точками.

Про це йшлося 23 травня під час засідання депутатської комісії з питань бюджету і фінансів Луцькради.

Зокрема, про це Пустовіт говорив під час обговорення звіту управління архітектури щодо надання дозволів підприємцям на оренду землі для розміщення торгових кіосків.

Пустовіт зазначив, практика надання права торгувати з кіосків через аукціон, реалізована в Грузії. Згідно з таким методом, мерія пропонує бізнесменам конкретне місце, вид діяльності і проект зовнішнього вигляду кіоску. За право торгувати у цьому місці і змагаються.

Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зазначила, що такий варіант є можливим, однак лише після того, як закінчаться діючі договори оренди.

А депутат Олег Чернецький зазначив, що у такому випадку підприємцям необхідно буде дати кількамісячний період адаптації до таких змін.

Крім того Чернецький поділився своїми міркуваннями про вигляд кіосків. Депутат сказав, що бачив у Відні, Бухаресті, Львові і інших містах кіоски, в яких смажать сосиски, однак вони акуратні, однотипні і мають навіть навісні годинники.

Оскільки звіт управління архітектури щодо розміщення кіосків, прибутку від їх діяльності депутатам здався недостатнім, комісія вирішила повторно заслухати його наступного разу.

Загалом за словами начальника управління економіки та фінансів Лілії Єлової дохід до міського бюджету від договорів сервітуту склав за перший квартал 77,2 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужа Показати IP 24 Травня 2011 10:19
хто б показав ці кіоски????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus