USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реальна картина електронної реєстрації дітей у луцьких садочках

10 Червня 2013 14:44
Побачити реальну чергу у дошкільні навчальні заклади Луцька можна буде вже на цьому тижні - запевняють у Луцькій міській раді. Це стане можливим тоді, коли управління освіти доведе до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення мерії інформацію щодо кількості вільних місць у садочках.

«Нам, як реалізаторам, ще не доведені межі вікових груп управлінням освіти, тому саму чергу ще не можемо запустити. Тобто, коли людина дивиться електронну чергу на сайті міськради, вона не бачить, де саме вона знаходиться у черзі. Будуть доведені межі вікових груп, кількість вільних місць, то все стане на свої місця», - зазначив начальник відділу Денис Осокін.

Труднощі з роботою електронної черги відчувають батьки, які вже зареєстрували дітей. На адресу ВолиньPost надійшло прохання від учасниць форуму «Луцьк-мама» допомогти розібратися з низкою проблемних питань, які виникають у батьків під час роботи з електронною чергою.

Зокрема батьки були стурбовані тим, чи зможуть вони змінювати інформацію про дітей у реєстрі.

Як пояснив Денис Осокін, номер свідоцтва про народження, який вносять батьки при реєстрації, є водночас паролем, який дозволяє виправити помилку у введених даних.

Якщо ж інформацію подавав дитячий садочок, який не мав номера свідоцтва про народження, то необхідно звернутися до відділу програмно-комп’ютерного забезпечення, який ці дані внесе.

«Номер свідоцтва – це пароль. Якщо він не внесений, то змінити не можна нічого», - пояснює Осокін.

У ситуації, коли в реєстрі є дві заявки – внесена ДНЗ і батьками – перевага надаватиметься тим заявкам, які внесені дитсадком.

«Та, що була занесена садочком, вона має першочергове значення, оскільки в принципі мала би бути внесена раніше і мати вище місце у черзі», - пояснює спеціаліст.

Якщо ж дитину двічі зареєстрували в один і той же ж садочок, то батьки самі зможуть вибирати, яку заяву залишати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus