USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Регіоналка» сконфузилася зі скаргою

22 Жовтня 2010 11:09
Представниця Партії регіонів, подавши до Луцької територіальної виборчої комісії скаргу на бездіяльність голови ДВК від партії «Батьківщина», не змогла запам’ятати номер дільниці «порушника» - написала скаргу на директора дільниці, вказавши прізвище директора іншої.

Скаргу розглядали 21 жовтня на засіданні Луцької ТВК.
У скарзі уповноваженої Партією регіонів Вікторії Довгонюк йдеться, що голова дільничної виборчої комісії, що у будинку культури на вулиці Корольова Назар Михалюк не вчасно відчиняє дільниці для роботи.

Зокрема, Довгонюк 21 жовтня о 9:30 була біля дільниці, що знаходиться в будинку культури по вулиці Корольова і бачила значне скупчення людей, які хотіли потрапити в середину.

Про те, за словами Довгонюк, дільниця була зачинена і охочі не могли перевірити себе у списках виборців. А також біля дільниці відсутній графік роботи ДВК. Саме тому «регіоналка» скаржилася на бездіяльність голови та вимагали дати йому попередження. Проте, скаржник на засідання не з’явилася.

Михалюк же прокоментував, що на дільниці є чергування. Але через форс-мажорні обставини, а саме терміновий візит до лора, член дільниці, яка повинна була чергувати 21 жовтня, прийшла лише о 10 годині ранку.

Щодо відсутнього графіку голова ДВК каже, що так як їхня дільниця знаходиться у школі, то діти часом його розмальовують і аби школярі не псували вивіску, її вивішують лише тоді, коли хтось є на дільниці.
Як виявилося, скаржник неправильно вказала номер і місце розміщення дільниці, тому у скарзі було відмовлено.

«Регіони навіть не почитали, який це номер дільниці», - прокоментувала секретар Луцької ТВК Світлана Саханюк.

А голові ДВК дали пораду роздрукувати на листочках декілька примірників графіків роботи дільниці і змінювати їх кожного разу, якщо школярі її розмалюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus