USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Скандальний табір - не Маямі, - Романюк

23 Липня 2013 09:33
Відпочинок у оздоровчому таборі «Альбатрос», що на Миколаївщині, на рівні волинського «Ровесника».

Про це під час оперативної наради зазначив міський голова Микола Романюк 23 липня.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: НП: Луцьких дітей відправили у табір, діяльність якого припинена?

За його словами, фешенебельних умов у таборах, куди купують путівки за рахунок державного або місцевого бюджету, не варто шукати, бо «Альбатрос» - не «Маямі».

Міський голова пригадав, що у дитинстві він теж відпочивав у дитячих таборах, де спали у звичайних дерев’яних будиночках без особливих зручностей.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: Королевська для «ВН» - про ситуацію зі скандальними таборами


Нагадаємо, Луцька міська рада у 2013-ому році придбала 110 путівок у ДОТ «Альбатрос». За словами Романюка, батьки дітей з «Альбатросу» до міської ради зі скаргами не звертались, а директор установи повідомив, що діти перебувають в нормальних умовах та забезпечені п’ятиразовим харчуванням.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 23 Липня 2013 10:05
Колись їзили в табори за романтикою біли вогнища і спілкування з новими друзями. А тепер нема вайфая туди не поїду.
Читачка Показати IP 23 Липня 2013 10:39
Колись ціни на путівки в табори та санаторії відповідали умовам, оздоровленню та "культурній" програмі, які пропонувались. А зараз п"ять, шість, сім тисяч і в страхотті щоб діти жили? Щоб персонал на них пащеки відкривав? Сама, бачила і чула, як деякі працівники дозволяли собі розмовляти з дітьми-чорнобильцями в "Турії", та й кілька туалетів на весь поверх, де в кожній кімнаті живе по п"ятеро дітей, і де в кімнаті нема навіть умивальника - умови ще ті. Не розумію якогось зверхнього ставлення персоналу до тих, хто не готівкою платить за путівку, а перерахвує гроші соцстрах, чи фонди, адже гроші всеодно платяться. А Романюк хай своїх внуків в той "Альбатрос" відправить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus