USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Романюк не хоче, щоб йому «пришили» корупцію

18 Березня 2013 17:13
Луцький мер не підписав рекомендацію для відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міськради щодо підтримки проекту «Толерантне суспільство» ВОГО «Волинський фонд активної реабілітації неповносправних». Натомість дав її усно у телефонному режимі начальнику відділу Леоніду Лабі.

Про це стало відомо під час прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка 18 березня.

До мера Луцька звернулася голова Волинського фонду активної реабілітації неповносправних Ганна Гапонюк із проханням підтримати проект «Толерантне суспільство».
За її словами, проект спрямований на те, аби у місті почали краще ставитися до людей з особливими фізичними потребами, бачили їхні проблеми. Окрім того, у межах проекту планують створити для неповносправних необхідні для інтеграції у суспільство умови життя, зокрема, - нові робочі місця.

Окрім того, вона зазначила, що майбутній проект має частково фінансуватися за рахунок відділу сім’ї та молоді Луцької міськради. «Там на 10 тисяч гривень проект», - зазначила Ганна Гапонюк.

Утім, аби почати працювати над проектом, необхідно мати рекомендацію від представників виконавчої влади зокрема. Тож, Ганна Гапонюк звернулася до Миколи Романюка, аби він підписав відповідний документ.

Та мер Луцька зазначив, що підписану ним рекомендацію можуть розцінити як корупційні дії. Мовляв, таким чином він пролобіює проект, кошти на підтримку якого виділятимуть з міського бюджету.

Тож, Микола Романюк зателефонував начальнику відділу у справах сім’ї та молоді Леоніду Лабі та дав усну рекомендацію щодо проекту. «Якщо я письмову напишу, мені ж корупцію пришиють», - зазначив він.

«Я, в принципі, підтримую цей проект. Якщо треба, то я можу під ним підписатися», - додав міський голова.

До того ж, Микола Романюк у телефонному режимі наголосив на цьому проекті директору Луцького центру зайнятості Едуарду Неймарку і зауважив, що з міського бюджету будуть намагатися виділити кошти на його реалізацію. «По фінансуванню 50 на 50 ми там будемо брати участь», - зауважив мер Луцька.

«Ми на цю сесію, по-моєму, виносимо кошти з міського бюджету. Ми обов’язково допоможемо», - резюмував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus