USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк подарував пологовому картину і пообіцяв гроші

12 Травня 2011 17:37
Луцькому пологовому будинку придбають обладнання для реанімаційних відділень та відремонтують дах.

Такі обіцянки дав міський голова Микола Романюк 12 травня під час відвідин цього медичного закладу.

Микола Романюк повідомив, що міська влада знайде можливість виділити кошти на розвиток пологового будинку, зокрема, на придбання обладнання для реанімаційних відділень.

«У мене дуже хороші враження від цього закладу. Керівник володіє ситуацією, дбає про перспективи, зокрема, про молоді кадри. Я гордий, що цей пологовий будинок є одним з кращих в Україні, він дуже важливий і для нашого міста. Однак тут є ще ряд проблем, які необхідно вирішити», - зазначив міський голова.

Крім того, Микола Романюк, перебуваючи в пологовому будинку, домовився телефоном з директором і співвласником фірми «Волиньфарм» Станіславом Шайком про вирішення ще однієї проблеми - ремонту даху цього приміщення. «У такій допомозі й полягає соціальна відповідальність бізнесу», - наголосив він.

Микола Романюк подарував Луцькому клінічному пологовому будинку картину «Українська родина», виконану вихованцями арт-студії «П’ятірня» під час святкування Дня Матері.

Головний лікар Михайло Токарчук зауважив, що вона стане окрасою Школи відповідального батьківства, яка функціонує при закладі.

Михайло Токарчук має багато планів щодо розвитку і розбудови пологового будинку, зокрема, щодо Школи відповідального батьківства, завершення ремонтних робіт у приміщеннях, удосконалення процесу проведення природних пологів після кесаревого розтину тощо. Уже сьогодні в кожному операційному блоці можна придбати першочергові необхідні лікарські набори, а не йти по них в аптеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ще працюючий. Показати IP 13 Травня 2011 09:37
Звичайно допомогти ремонтувати дах паном Шайком це гарно. Але може він ще подбає про підняття з/плати для своїх працівників, які працюють за мізер? Наперед вдячні якщо він це зробить.
Лучанка Показати IP 13 Травня 2011 13:03
Куди дивився медперсонал, пускаючи мера до немовлят без халата? Пане Кошелю, чи не час усе проаналізувати???
))) до Лучанка Показати IP 13 Травня 2011 21:55
Кошель трех мэров пересидел. Не стоит учить его анализу ;-)
))) Показати IP 13 Травня 2011 21:56
мне интересно: М.Я. решил таким образом продемонстрировать свою непричастность к тупому наезду на Токарчука или что это было?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus