USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк узявся за межі Луцька

9 Грудня 2010 15:52
Протягом двох наступних років прибудинкові території Луцька будуть освітлені на сто відсотків, а впродовж 2011-го – встановлені згідно з генпланом правила забудови і межі міста.
Таку обіцянку під час розширеної наради 9 грудня дав луцький міський голова Микола Романюк.
Він зазначив, що освітлювати Луцьк почне зі шкіл. А тому видасть доручення директорам навчальних закладів та КП «Луцьксвітло», згідно з яким до 27 грудня 2010 року території усіх шкіл повинні бути освітлені.
«Я не хочу зараз піднімати тут директорів шкіл, але за деяких мені стидно. Вони пишуть міському голові: дайте нам дві лампочки, п’ять лампочок. Для чого тоді директор школи, якщо він не може знайти лампочки?» – прокоментував Романюк.
На базі генплану у 2011-му Романюк планує розробити правила забудови міста та встановити фактичні межі міста. Для цього необхідно буде узгодити кордони з сільськими та селищними радами.
Аби з’ясувати, скільки землі є у Луцька, Романюк планує провести інвентаризацію. Хоча і зазначає, що в умовах боргових зобов’язань міста це буде важко, адже процедура коштуватиме не менше мільйона гривень.
Встановити межі Романюк планує і для парків та скверів, а окремі з них пропонує здати в оренду. Вже до нового 2011 року міський голова пообіцяв привести до букви закону договори оренди комунального майна
І поділився, що має двох інвесторів, які нині змагаються за право будувати сміттєпереробний завод у Брищі.
Окрім цього, до списку стратегічних планів новообраного мера увійшли будівництво одного басейну, розробка концепції розміщення реклами та комплексної схеми організації транспорту, будівництво школи і садочка в 55-му мікрорайоні, зведення доступного житла на базі військового містечка, а також реконструкція Завокзального і Центрального ринків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
колега Показати IP 9 Грудня 2010 16:25
Новому меру залишилась, на жаль, важка спадщина. Борги за 200 мільйонів, куди не глянь - рветься. Проте прес-служба Шиби вела "діалог" з громадськістю через "Луцький Замок" і телебачення виключно в захоплюючих тонах, як ніби справи йшли у місті просто чудово. Тепер вилазить назовні "логістика" колишніх чиновників мерії, яка працювала на рахунок власного збагачення. То ж рекомендую ІАЦ, як в народі кажуть, "або хрест зняти, або труси одягнути". Надалі бажано ІВЦ не перетворювати журналістику в лакейство і холуйство, бути скромним, але злим сторожовим псом, і гавкати лише тоді, коли треба. А не просто гавкати, щоб помітив голова міста. Він не любить зайвого гавкання. Памятайте: в тім, що Шиба програв з тріском вибори, є й ваші старання - гавкали не по ділу. Або зовсім не гавкали. Будьте обачні на майбутнє, якщо хочете їсти шмат черствого хліба. Іноді - з маслом. Вас врятує лише достовірна інформація. Така доля журналіста. Шануйтеся, і Бог вам допоможе. Бог завжди на стороні сильних батальйонів. Будьте сильні! Завжди ваш колега.
Перехожий до колега Показати IP 9 Грудня 2010 18:31
Іду по місту і не можу пригадати що було зроблено до того як став мером Шиба Б.П.? Ніякої статистики про важку спадщину попередників . Зараз "МОДНО" свій непрофесіналізм скидувати на попередників. ПРАЦЮЙТЕ а не балачками займаєтесь!
Є до Перехожий Показати IP 10 Грудня 2010 12:52
Дякую! Влучно!
Лучанин до Є Показати IP 12 Грудня 2010 09:12
До Шиби бодай щось починали робити чи продовжували традиції попередників: пішоходний міст і т.д. А Шиба перетворив Луцьк в таке саме задрипане п.г.т. звідки він тут з`явився -з вулиць зникли навіть двірники. Та що казати - його передвиборний лозунг був "розібрати пішоходний міст", Руйнівник. Правильно каже Кварцяний - "з такої грязі повилазили..."
Олександр Пиза до колега Показати IP 10 Грудня 2010 15:07
Привіт Ігор! Ти дійсно хороший журналіст, впізнаю стиль. І правильно все сказав, підтримую. А Микола Ярославович Романюк доведе на ділі, що його правильно вибрали, а коли буде його "заносити" - ми йому не дамо, то ж і Ви не мовчіть. Але по справі, а не так як зараз розкудахтались, в повітря.
Не журналіст до колега Показати IP 10 Грудня 2010 22:29
Зрозуміло що Ви абсолютно нічого не розумієте в бюджетних питаннях, і в цій некомпетентності себе комфортно почуваєте, але не вводьте в оману інших - не має у міській раді або у виконкому міста Луцька фінансових зобовязень на 200 млн. грн.!!!!!!!!!!!! Якщо Вас дійсно цікавить це питання, зайдіть у фінансове управління ЛМР, вул. Б.Хмельницького, 19, ІІ поверх, все зясуйте та не мелить в майбутньому дурниць!!!!!!!!!!!
znayu Показати IP 9 Грудня 2010 17:44
А люди у ІАЦ залишилися ті ж самі, прес-служба, так звана, не змінилася, тільки "буденовку" поміняли і будуть танцювати під нового мера, а це, особливо Макаров зі своїм "Містом", ох як вміє! :) Тільки є інформація, що замість Радавської прийде нова людина ... і може щось зміниться, принаймні в інформаційній політиці!
Dyssja Показати IP 9 Грудня 2010 19:16
Встановити межі Романюк планує і для парків та скверів, а окремі з них пропонує здати в оренду. знову буде якась бухаловко-забігайлівка замість парку ех сумно
Не хочу називати своє ім*я Показати IP 10 Грудня 2010 12:59
Браво МЯРу! В Луцьку ВЕЛИКИЙ розпродаж!!! ПРОДАВАТИСЬ буде ВСЕ, але тільки СВОЇМ!!! А Вам, ШАНОВНІ БАТЬКИ, в кого діти ходять в школу, необхідно приготуватись до нових зборів коштів або збільшення (і то набагато) здачі коштів У ФОНД ШКОЛИ! БРАВО РОМАНЮК-КРИВИЦЬКИЙ!!!
Є Показати IP 10 Грудня 2010 13:13
ДОВИБИРАЛИСЯ!!!
Саші Пизі Показати IP 10 Грудня 2010 15:19
Дякую за високу оцінку, але це не Ігор. Підійду на сесії - познайомимось.
Цікава Показати IP 10 Грудня 2010 21:41
так чия це земля на вул.Володимирська? Забороля чи міста? Може хватить воду мутити і подвійні тарифи платити?! А що з тим ровом будете робити, що біля спортшколи? довго ще наші діти ламатимуть там ноги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus