USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк виправдовується, як «потрібним» лучанам виділяє землі. ВІДЕО

30 Листопада 2013 15:41
Питання надання в оренду земельної ділянки на вулиці Карбишева, 2д уже декілька разів не проходило на сесіях. Утім, під час 48-ої сесії Луцької міської ради події розвивалися вже згідно з іншим сценарієм, - інформує «Під прицілом».
Під час попередньої сесії неодноразово виносили питання про надання громадянам Марчуковій В.М. та Хлібовському Ю.І. дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування складських приміщень на вулиці Карбишева, 2д. Депутати довго не хотіли голосувати за це питання, але в травні цього року вони таки спромоглися на це.
Цього ж разу вони вже проголосували за надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування складських приміщень на вулиці Карбишева 2д.
Таким чином тільки двома питаннями обранці нарізали близько 60 соток - просто «пересічним лучанам».
Під час останньої сесії Луцькради вдалося простежити, принаймні, два випадки небаченої щедрості від луцьких депутатів.
Нагадаємо, що згідно з окремими положеннями Земельного кодексу, кожен громадянин має право на земельну ділянку в межах міста розміром не більше 10 сотих гектара.
Однак для «почесних» лучан працює якийсь інший секретний документ, бо «потрібним» людям луцькі обранці виділять такі «шматки» землі.
І дарма, що той таки Земельний кодекс вимагає аби усі вільні від забудови земельні ділянки виділялись в оренду лише на конкурсній основі. Про який конкурс йдеться, якщо потрібно надати землю чиновнику з білого дому, тобто, начальнику управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Віктору Довгополюку.
Його дружина Валентина безпосередньо причетна до такого собі підприємства «Маестрія-Україна», тобто, її у засновниках зареєстрував чоловік держслужбовець, якому закон «Про державну службу» забороняє займатись бізнесом, а так хочеться.
А Юрій Хлібовський та Валентина Марчукова не пересічні лучани, а компаньйони родинного бізнесу Довгополюків. Аби не було зайвих балачок саме на співвласників було вирішено відхопити чималий шмат землі у місті «просто так».
І як тут не проголосуєш. Покірних як вівці корпоративній поруці назбиралось у залі аж 32. Саме по стільки голосів «за» отримали обидва рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
222 Показати IP 30 Листопада 2013 15:52
Довгополюку ще мало землі? Невже попередні проблеми його не навчили бути обережнішим! Наглота він та його сімя!Ё Гнати таких треба подалі з Луцька, з Волині та й з України! Він же перший корупціонер! А мер його підтримує! А де прокуратура?
громадянин України Показати IP 30 Листопада 2013 16:29
Романюк - продажне комсомольське ...
СЕМЕН Показати IP 30 Листопада 2013 18:25
Романюка-клімчука-казюру-..... на баржу і в море--- розстрільний список "ліпших" волинян вже складається.... гайдамаки не сплять!
Andrij до СЕМЕН Показати IP 1 Грудня 2013 16:20
козаки теж не сплять, список поповнюється з кожним днем, прийде їх судний день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus