USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На нічному засіданні комітету ВР відбулася сутичка через закон про ринок землі. Відео

19 Грудня 2019 00:44
На засіданні аграрного комітету Верховної Ради щодо законопроекту про ринок землі відбулась сутичка.За правки до законопроекту голосували навіть не озвучувавши їх, опозиція заявила про неприпустимість прийняття закону в другому читанні в такому вигляді.

Про це повідомляє Страна.

Голова комітету Микола Сольський хотів розглядати поправки до ранку, поки не переглянуть всі, аби вже 19 грудня внести законопроект в залу ВР. Однак депутати фракцій «Батьківщина» та «Опозиційна платформа - За життя» заблокували його місце, відштовхнувши «слуг народу», і стали вимагати оголосити перерву.

Серед блокувальників були Ілля Кива, Нестор Шуфрич, Наталія Королевська та Юлія Тимошенко. Сольський оголосив перерву і вийшов із зали.

У якийсь момент депутати почали стукати по столу і кричати «Ганьба!». Потім вони почали штовхатися.
Кива стояв попереду, Тимошенко в цей час розкидала паперу зі столу.

Коли всі дещо заспокоїлись, Тимошенко стала говорити про неприпустимість прийняття законопроекту і про численні порушення в ході його підготовки.

Обстановка продовжувалась залишатися досить напруженою. До зали стали підтягуватися «слуги народу».

Те, що відбувалось на комітеті описала журналістка видання «Радіо Свобода» Власта Лазур.

«У цей час засідає аграрний комітет. Розглядають правки до закону про землю перед голосуванням у другому читанні. Розглядають - це гучно сказано. Театр одного актора Сольського. Він - глава комітету.

Більша частина депутатів, як от мій улюблений народний слуга, котрий на фото з пепсі-колою, взагалі не відстрілюють, що відбувається. Майже нічого не обговорюють.

Сольський на автоматі називає номер правки, після чого просить голосувати. Не те що обговорення, навіть коротко не говориться про що правка.

Показово, що не обговорюють навіть ті правки, котрі подали слуги народу. Ірині Верещук показово закрили рот.

Своїм головуванням Сольський сьогодні забиває ще один цвях у труну з рейтингом «слуги народу». Чи може він не знає, що йде трансляція?

Кива питається, коли фінал і скільки йому держава відводить на сон», - пише журналістка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 19 Грудня 2019 04:41
Дивився як поправки приймають! Жах...їх потрібно всіх з комітету в суд за порушення прав конституції!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus