USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Романюк взяв у радники колишнього працівника «Приватбанку»

25 Січня 2011 10:16
Директором державного комунального підприємства «Молодість» призначений Олександр Ковальський.
Представлення керівника відбулося 25 січня під час оперативної наради.
Нагадаємо, що до 2011 року підприємство очолював Олег Павлось.
Новопризначений директор до цього очолював управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації.
Також відбулося представлення радника міського голови Тетяни Нечипоренко. Вона консультуватиме голову з комунальних майнових питань. До того, радник перебувала на обліку в центрі зайнятості.
Останнє місце роботи новопризначеного спеціаліста – начальник відділу реєстрації відділення «Приватбанку».
Також, за повідомленням заступника міського голови Святослава Кравчука, головним лікарем комунального закладу «Луцька міська поліклініка №3» став Віктор Максимюк. До призначення він займав посаду заступника головного лікаря цього ж комунального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стрийко Показати IP 26 Січня 2011 10:34
Чув про нього, як про хорошого спеціаліста.
політолог Показати IP 27 Січня 2011 11:44
Максимюк Віктор Борисович, 1971 року народження, громадянин України, освіта вища, Єдиний центр, заступник головного лікаря КЗ «Луцька міська поліклініка №3», проживає в місті Луцьку. (http://www.volynnews.com/news/city/kandydaty-madorytarnyky_do_lutskrady_spysok/) Романюк вже почав призначати на посади людей Бондаря? і чи не забагато головних лікарів, які в ЄЦі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus