USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк закликав поаплодувати татам. ФОТО

1 Червня 2013 12:07
Фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся сьогодні, 1 червня. Цього року захід відбувся вдвадцяте.
Гостей та учасників фестивалю коло входу до Палацу учнівської молоді вітав духовий оркестр.

У фойє - виставка творів вихованців дошкільних навчальних закладів міста.






Почесними гостями фестивалю були Луцький міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук, та начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк.

Міський голова подякував вихователям за повсякденну кропітку працю та звернувся до присутніх: «Сьогодні в день захисту дітей потрібно акцентувати увагу на тому, що крім усіх політичних перипетій, проблем, які, на жаль, є сьогодні в житті, є діти. Діти – це найдорожче, що у нас сьогодні є, це майбутнє нашої держави. І дуже хотілося б, щоб наші дітки мали можливість почувати себе гарно, комфортно, мали можливість реалізовувати свої внутрішні потреби в мистецтві, культурі, спорті, науці, хто в чому побажає. А ми, як старші, повинні все для цього робити. А батькам бажаю тільки радості. Несправедливо, що пишуть пісні тільки про маму, а тато де? Давайте поаплодуємо татам».
У концерті взяли участь 500 вихованців дошкільних навчальних закладів. Діти демонстрували виконання народних та бальних танців, пісень.

















За сприяння творчому розвитку дитячої особистості грамотами управління освіти Луцької міської ради нагородили працівників дошкільних навчальних закладів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 1 Червня 2013 14:04
Дітки - красотулькі! Такі хоропущі! Супер! Молодці всі, хто готував діток! Батьки пишайтесь!
андрiй76 Показати IP 1 Червня 2013 16:15
Де тато питаєш?..А тато з ранку до ночі на роботі за мізерну зарплату у150-200євро щоб прокормити своїх діток-янголяток і не має часу займатися їх вихованням...
Маша Показати IP 1 Червня 2013 21:01
Чудове свято,гарні дитячі роботи,і дітки спер!Молодці!
;() Показати IP 2 Червня 2013 10:06
Деякі так звані "тата" живуть - жирують, а до дітей байдуже - бо бачте "вони не бажані".А на людях такі правильні, такі набожні....
АК - 81 Показати IP 6 Червня 2013 22:12
Де можна побачити відео з концерту ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus