USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк закликав не ганьбити міськраду. ФОТО

27 Березня 2013 15:29
У депутатів міськради попрохали допомогти безпритульним тваринам, зокрема «пожертвувати» на оплату енергоносіїв КП «Ласка» та медикаменти для тварин. Мер Луцька сказав, що «позорити» мерію не треба.

Про це стало відомо під час 39-ої сесії Луцької міськради 27 березня.

Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук попрохала у депутатів Луцької міськради фінансової допомоги на оплату енергоносіїв та медикаментів для підзвітного їй підприємства. Так, у холі залу засідань Луцької міськради встановили відповідну скриньку із написом «Допомога безпритульним тваринам».




Утім, згідно з статтею 55 Бюджетного кодексу України від 8 липня 2010 року «захищеними видатками Державного бюджету України визначаються видатки загального фонду на оплату праці працівників бюджетних установ; нарахування на заробітну плату; придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів; забезпечення продуктами харчування; оплату комунальних послуг та енергоносіїв».

Тож, після того, як Богдана Новарчук озвучила прохання допомогти, луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що не потрібно «позорити» міську раду і сказав забрати скриньку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
кінолог Показати IP 27 Березня 2013 16:10
Один з фактів, як таку зухвалу далеко пускати не можна. Щоб не трапилось так так, як у казці Пушкіна "Сказка о рыбаке и рыбке". Ця ще стане під собором зі своєю скринькою. А собаки як бродили по місту, так і бродять, тільки ще в більшій кількості. Вже треба з києм з хати виходити. Вибачте, що так різко в дні посту. Але змовчати не можна.
кінологУ Показати IP 27 Березня 2013 16:27
Все вірно 1000%!!!
Наталі Я Показати IP 27 Березня 2013 20:04
Ой дійсно, це вже занадто. Яка смер*юча нахаба.
Фауна Показати IP 27 Березня 2013 21:26
Вже мало грошей з базарних скриньок-дай депутатів подою.Що створили-те й маєте.Собачок шкода з недолугим керівником.....а тим часом ремонт у даниній квартирі триває...зусиллями працівників КП Ласка....
Женя Показати IP 28 Березня 2013 08:46
Правильно мер сказав, мешканці вул.С.Ковалевської разів 10 звонили щоб приїхала Новарчук забрати собак то машина приїде постоїть і назадїде а собаки кидаються на дітей і людей.
Женя Показати IP 28 Березня 2013 09:38
правильно сказав мер
ллойд Показати IP 28 Березня 2013 16:36
невеличка доплата до зарплати...чи бува хтось вирить,що гроші підуть песикам????
Doggy Показати IP 3 Квітня 2013 09:31
то вона себе позорить, а не мерію. на сайті її містичного товариства захисту тварин ВКонтакті теж людей дурять-гроші на якусь карточку збирають для оплати електроенергії))) і ви знаєте - знаходяться ще люди, які вірять і перечисляють гроші! а собак на вулицях менше ніколи не стане, бо вона собак в одному районі міста ловить, а потім в іншому районі міста викидає! позавчора знову на притулку одну собаку загризли інші від голоду, і мішок трупів цуценят вивозили....( отакі в неї гуманні методи захисту тварин. отаке волинське товариство захисту тварин...(
Зорро Показати IP 4 Квітня 2013 23:04
от брехуха...але ж видно - немаленькі купюри покидали депутати в ті скриньки)чи то не знають народні обранці того,що за комунальні послуги з бюджету заплачено, чи то особисто новарчук грошей підкинули)))
луцьк Показати IP 21 Квітня 2013 12:31
та новарчук просто неграмотна особа (ні освіти, ні досвіду роботи) - як вона взагалі може керувати підприємством, ще й за бюджетні кошти?! в місті її інакше як аферисткою вже не називають. обдурює і залякує і працівників притулку, і волонтерів, і членів її зоозахисного товариства (від якого існує лише назва). і в принципі як бачимо - саму владу. Люди, хто ж керує нашим містом????????
Катя Показати IP 1 Травня 2013 01:55
Дорогие комментаторы, у вас всегда есть возможность заняться тем же "бизнесом" и сделать это лучше нее. Ого!!! 100 гривен в коробке увидели - МИЛЛИОН, кажется!!! Если она открыто просит оплатить эл. энергию, которая должна оплачиваться за бюджетные средства, значит, перечисления задерживают! Что, не знаете, как сейчас бюджетные средства перечисляют? Сотрудники горсовета могут сами на прямую внести оплату за эл. энергию. Нет необходимости никому передавать наличку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus