USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк запропонував комунальникам закопувати «джипи» у сніг

26 Березня 2013 09:49
Мер Луцька запропонував альтернативний спосіб боротьби із «неслухняними» автомобілістами: якщо вони паркуються під час негоди на узбіччях вулиць, їхній транспорт «загортатимуть» у сніг.

Таку думку Луцький міський голова Микола Романюк висловив під час оперативної наради у мерії 26 березня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький, роботі комунальників щодо розчищення снігу перешкоджали автомобілі, припарковані на проїжджій частині вулиць. Мовляв, попри звернення мера до лучан, аби вони цього не робили, ситуація все рівно була складною.

У відповідь на це Микола Романюк зазначив, що із водіями цих транспортних засобів треба щось робити.
«Якби не було техніки на проїжджій частині вулиць міста, починаючи з проспекту Волі, … та по будь-яких вулицях, навіть під міською радою. Я просив ще минулого разу, заберіть машину. Іван Євгенович, я Вас просив, і ви показали мені, джипа самого крутого загорнути з трьох сторін грейдером так, щоб аж на даху сніг був і щоб замерз і щоб стояв. … І не міг відкопатися», - висловився міський голова.

«Просто безсовісні. Просиш, просиш людей, а немає реакції ніякої. Це ж не тільки сніг не можна прибрати, це і транспорт не може рухатися, по-любому звужується проїжджа частина», - обурився Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучани Показати IP 26 Березня 2013 10:13
Що нема евакуаторів? Джипи це приватна власність.
Роман Показати IP 26 Березня 2013 10:29
Ви краще зробіть так щоб ДАІшники не боялись власників крутих джипів, а могли викликати евакуатор чи накласти штраф за неправильну парковку, не накликавши на себе гнів начальства, яке по сумісництву є кумом-сватом-братом того ж таки власника джипу. Зробіть прибирання вулиць до того як люди на автомобілях починають їхати на роботу.
!!:) Показати IP 26 Березня 2013 10:45
Молодець Микола Ярославович! А тепер, щоб не бути пустомелею, загорніть-но пару крутячків і фотки в студію!! І буде вам народний респект і уважуха :))
андрiй76 Показати IP 26 Березня 2013 10:51
Одне з небагатьох вірних рішень нашої мерії...
Знаючий до андрiй76 Показати IP 26 Березня 2013 12:48
Яких рішень....не має рішень...просто побалакали і все
Айзек Показати IP 26 Березня 2013 11:42
Нехай краще своєму сину скаже, щоб парковку біля Буратіно нормальну зробив...
Василь Показати IP 26 Березня 2013 11:49
А пан Микола не думав що треба сніг вивозити та виконувати повне снігоочищення вулиць як того вимагають держстандарти???, може хай біля свого джипа кожен ще яму залатає? Ганьба((( сніг на дах джипа нагорнути, а джипів вистачить?
Микола Ярославович Показати IP 26 Березня 2013 14:11
Ото мене понесло сьогодні,одним словом бла-бла-бла.
Вова Показати IP 26 Березня 2013 14:32
Молодець. Правильне рішення!!!!!
комсомолець Показати IP 26 Березня 2013 14:59
Який Коля відважний,- чисто Гайдар. Коня бракує і шаблі))) А шуфельку комсомольську та в білі рученятка та снігу з верхом - і на чужого джипа... Всі б подивилися. А так - правдивий комсомолець: язиком молоти - не мішки носити... Пустомеля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus