USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюку Луцьк нагадує Шанхай

18 Лютого 2011 15:16
Невдовзі міська влада Луцька планує затвердити правила забудови міста – нині над цим працюють фахівці міського управління архітектури та містобудування.

Про це під час розширеної загальноміської наради у п’ятницю, 18 лютого, розповів луцький міський голова Микола Романюк.

За словами градоначальника, нині у мерії не приймають жодних рішень щодо добудови житлових будинків під магазини, розважальні заклади, офіси тощо.

«Ми практично, не можу сказати, що призупинили, але не приймаємо рішень по добудові до житлових будинків», – сказав він.

Для того, щоб здійснювати добудову, каже Романюк, потрібно керуватись чіткими правилами забудови.

«На багато будинків дивитися не дуже приємно, бо сіро-буро-зелено-малинове все. Взяти один проспект Волі», – висловився мер.

«Тому повинні бути правила забудови міста. Ми їх відпрацюємо, винесемо на розгляд громадськості і приймемо на виконавчому комітеті і, я думаю, на сесії міської ради. І по цих правилах будемо будувати, добудовувати, реконструювати будинки в нашому місті і малі архітектурні форми теж. Тому що в багатьох випадках місто перетворилося на Шанхай», – сказав Романюк.

Крім того, міський голова запевнив, що до Великодня на вулиці Ковельській знесуть кілька старих будівель, які «муляють око» багатьом лучанам.

«Це є поганою візитною карткою при в’їзді в місто. Ті будинки обов’язково знесемо», – запевнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сєня Показати IP 18 Лютого 2011 15:45
Пропоную знести хатинку на Ковельській 2 - вона аж надто муляє око, особливо 4 поверх.
VSC Показати IP 18 Лютого 2011 16:48
Шанхай??? Какое хорошее впечатление. А мне Луцк напоминает глухое полесское село, занесенное снегом.
Костянтин Показати IP 18 Лютого 2011 22:25
Оця залізна будка що на зупинці біля колишнього взуттєвого магазину як щось без палочки. Вони поставили її бездумно.Хто ставить ці залупки на зупинці де людям немає як пройти. То машинами обставляться... Соромно бачити наше місто з бездумними проектами.Вони ставлять хто зна що а про людей не думають. Пропоную провести акт протесту по поводу недоброї зупинки коло "Пелікана".Ви ж подивіться а який жеж там двір.... Там навіть двором не назвеш.Коли ж влада міста припинить знущатися над лучанами.
справка Показати IP 19 Лютого 2011 10:28
Шанхай-небольшой городок Китая с населением чуть более 19 миллионов человек.
справка-2 Показати IP 19 Лютого 2011 13:10
Шанхай: http://farm4.static.flickr.com/3492/3188872395_1f4ac7e2d5_b.jpg
Китайець Показати IP 19 Лютого 2011 13:17
Я був в Шанхаї, і скажу що Луцьку до нього як до Києва рачки. А враховуючи що Шанхай і далі розвивається, бо там на відміну від Луцька мер не є схильний до зловживання алкоголю, зокрема віскі, то наздогнати його нереально!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus