USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія мала би поділитися мільйонами з Україною, - Юрій Костенко

11 Грудня 2009 18:05
Україна щорічно недоотримує до держбюджету сотні мільйонів доларів унаслідок нерозумно налагоджених стосунків з Російською Федерацією, - запевнив кандидат у Президенти Юрій Костенко, презентуючи свою передвиборчу програму на прес-конференції в Луцьку.
 
На думку кандидата від Української народної партії, після розпаду Радянського Союзу наша держава мала б отримати частину активів колишнього СРСР.
 
«Угода, яку називають «нульовим варіантом», тобто, згідно з якою Україна нічого не отримала після Радянського Союзу –  не ратифікована Верховною Радою. Через сьогоднішні стосунки з Росією ми втрачаємо сотні мільярдів доларів. Можемо вимагати від росіян оплати за ринковою ціною перебування їхнього флоту в Севастополі. Треба навчитися відстоювати національні інтереси України», - вважає лідер УНП.
 
Традиційно під час передвиборчої гонки кандидати на пост глави держави згадують про 14 мільйонів українських селян. На думку Юрія Костенка, є неприпустимим той факт, що значну частину українських чорноземів обробляють агрохолдинги з іноземним капіталом. А одноосібники обробляють лише 30 % сільгоспугідь. Тим абсурднішим є факт імпорту на Україну фруктів та овочів, яких у нас і так достатньо. Питається, чи смакуватиме китайський часник до українського сала? Тим більше, що 70 % вартості імпортованих товарів іде на розвиток іноземної економіки.
Інтерес до села кандидата у президенти пояснюється не лише прагненням підтримати вітчизняного виробника. Юрій Костенко, говорячи про політичні прогнози, переконує, що вибір селян може суттєво вплинути на вибори. «Ніхто, крім команди Януковича не впевнений у перемозі. За деякими даними, 60 % українських селян ще не визначилися з вибором. Вони можуть обрати достойного за день-два до виборів і це суттєво вплине на результати», - каже лідер УНП.
 
Голова Української народної партії наголосив на важливості популяризувати вітчизняну музику, вочевидь, орієнтуючись на молодіжну частину електорату. «Російська попса, яка звучить з української сцени – не що інше, як втілення програми Росії про дві державні мови», - запевнив Костенко.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Юка Показати IP 11 Грудня 2009 22:05
а китайський часник досі не дає мені спокою - маючи під ногами "чорне золото" українці його топчуть, експортуючи навіть найелементарніше, що можна без проблем виростити власноруч!!!
seal Показати IP 12 Грудня 2009 13:26
Поділитися вона мала би ще 18 років тому. А зараз піднімати цю тему, по моєму, вже запізно. Ніхто вже тих коштів не поверне. А ще більш загострити відносини з Росією цим можна. Питання чи варто це робити?
Гуцул Показати IP 12 Грудня 2009 22:39
Та нічого нам, від них не треба.
seal Показати IP 13 Грудня 2009 00:41
До Гуцула. Так і я про те ж. Не трогай .... і смердіти не буде.
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 13:56
бутафорний політик, нічого не вирішує, ганьбить тільки патріотичну ідею. закликає в телекамеру купувати тільки українське, а після цього повертається і крокує в АМЕРИКАНСЬКИХ джинсах у свій ЯПОНСЬКИЙ Лексус і відїжджає геть. Дядьку, у тебе діла розходяться зі словами! Не треба український патріотизм продавати на можливість сидіти біля парламентського корита.
Юка Показати IP 13 Грудня 2009 15:23
До Гуцула: як не треба? у більшості людей розвинений стадний інстинкт, а стадо без вожака не може існувати, тому і нам потрібен лідер, але СПРАВЖНІЙ, який дбатиме про народ, а не годуватиме одними обіцянками (даруйте за таке порівняння)
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 17:22
Знайшов Костенко сокирку за лавкою. Всі про роботяг-селян перед виборами згадувати почали. А вже про обіцянки я мовчу.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 00:15
До Юки 13 грудня, 15:23. А Ви знаєте, я в собі особисто "стадний інстинкт" задавив ще у шкільні роки. І тепер стараюся не зважати на різного роду заклики "вождів" і жити своїм розумом. А щодо лідера, який дбатиме про народ - в нашій країні це щось схоже на утопію! Можливо такий і потрібний, можливо... Але давайте спочатку нехай той хтось покаже, що він дійсно дбає про народ, а потім вже автоматично стане його лідером. У нас же чомусь тільки обіцянки і про народ завжди згадують лише перед виборами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus