USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щодня на луцьких вулицях – 10 нових переломів

22 Лютого 2011 14:35
Упродовж двох перших місяців нинішнього року у луцькому травмпункті зафіксували майже тисячу випадків вуличного травматизму, більшість з них – з переломами.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міськради Федір Кошель під час оперативної наради в мерії у вівторок, 22 лютого.

Кошель розповів, що в січні-лютому зафіксували 990 випадків вуличного травматизму. Так, щодня медики фіксують орієнтовно по 20 вуличних травм, з них – по 10 переломів. Часто трапляються розтягнення м’язів, забої та поранення.

До травмпункту обласної дитячої лікарні з причин вуличного травматизму станом на 21 лютого 2011 року звернулась 231 дитина.

Кількість травм суттєво збільшується в період ожеледиці.

Чиновник переконує, що головними причинами травматизму є насамперед погана організація вуличного руху, неякісне покриття та освітлення вулиць, їх незадовільний стан.

Крім цього, каже Кошель, люди не завжди дотримуються правил особистої безпеки – виходять на вулиці «під градусом», провокують ДТП.

«Люди носять модне модельне взуття, в якому слизько і немає надійної зчепності з поверхнею… А треба носити нормальне сезонне взуття», – каже медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Manhattan Показати IP 22 Лютого 2011 14:55
Дякуйте нашому меру за вчасно прибрані вулиці.
небайдужа Показати IP 25 Лютого 2011 18:20
подейкують, що у нашого мера близький родич працює травматологом. рука руку миє...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus