USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Шестикласники вивчатимуть «економенергознавство»

5 Лютого 2010 10:48
У Луцькій міській раді відбувся «круглий» стіл, присвячений темі  впровадження програми факультативної освіти з теплопостачання та теплозбереження у школах Луцька.
В обговоренні взяли участь заступник міського голови Петро Гоцалюк, начальник відділу з енергозбереження Оксана Карпук, представники загальноосвітніх шкіл міста. Із програмою впровадження факультативної освіти з енергозбереження присутніх ознайомила керівник групи консультантів з питань залучення громадськості в рамках виконання проекту IRGUSAID «Реформа міського теплозабезпечення» Кадрія Сафіуліна. Вона, зокрема, розповіла, що програма передбачає проведення  10 уроків для учнів 6-х класів в одній із луцьких шкіл. Навчальний заклад буде обрано на конкурсній основі. Проектом передбачено забезпечення учнів робочими зошитами, а вчителів – розширеним конспектом лекцій, набором інструментів для здійснення практичних завдань школярами. Заняття  триватимуть із 20 лютого до травня. Впродовж дня консультант проекту разом із представником міського управління освіти відвідали гімназію №4, навчально-виховний комплекс №7 та ЗОШ №24. Вони познайомилися із педагогічними колективами та визначили учасників навчального семінару, який відбудеться у Києві 15-16 лютого, – повідомляє сайт Луцькради. Довідково: У вересні 2009 Луцьк став одним із переможців проекту «Реформа міського теплозабезпечення», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) строком на 3 роки на суму 13 млн. доларів США. Одним з важливих елементів реалізації Проекту РМТ є робота з містами-партнерами для покращення теплопостачання та енергоефективності через впровадження енергоефективних технологій та систем обліку, розробку енергетичних планів, реалізацію економічно вигідних демонстраційних проектів, а також створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Містами партнерами проекту стали: Луцьк, Львів, Краматорськ, Євпаторія та Вінниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus