USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шукають волонтерів для популяризації Луцька

13 Серпня 2012 10:44
Лучан-активістів, які люблять своє місто, шукають, аби популяризувати його.

Про це повідомляє туристичний сайт Луцька.

«Якщо Ви ‒ активна людина та любите своє місто, хочете розвивати свої знання та навички у різних сферах, любите спілкуватись з українськими та закордонними туристами, хочете організовувати цікаві заходи ‒ приєднуйтесь до Волонтерського клубу при Центрі туристичної інформації та послуг!» ‒ ідеться в повідомленні на сайті.

Зокрема, волонтерський клуб займатиметься популяризацією історико-культурного потенціалу міста, збільшенням його туристичної привабливості, покращенням іміджу серед лучан та вихованням любові до нього. Окрім того, активісти братимуть участь у проведенні спеціальних заходів та проектів.

Безпосередньою роботою волонтерів буде: інформаційна робота ‒ наповнення сайту та соціальних мереж, підготовка статей та фотозвітів, розробка графічних матеріалів, поліграфічної продукції, участь у підготовці та проведенні заходів, розробка маршрутів та проведення екскурсій, переклади.

У клубі зазначають, що участь у ньому добровільна і не передбачає матеріальної винагороди. Водночас, волонтери матимуть нагоду реалізувати власні ідеї, розвивати власні вміння та таланти, спілкуватись із цікавими людьми та отримувати корисний досвід та практичні навички.

Тож, охочих запрошують на першу зустріч членів Волонтерського клубу при Центрі туристичної інформації та послуг, яка відбудеться 16 серпня, о 16.00 у сесійній залі Луцької міської ради.

Детальніше щодо пропозиції можна дізнатися за телефоном: (0332) 77-79-05 або електронною поштою - [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ірина Показати IP 13 Серпня 2012 10:53
Досить цікава пропозиція! А вік який? Вірніше з якого до якого?
Троц Юлія Борисівна до Ірина Показати IP 13 Серпня 2012 15:58
Меценат Житінський Борис Юрійович шукає бажаючих популяризувати Луцьк, усім бажаючим меценат Житінський Борис Юрійович щедро надає фінансову допомогу в доларах США.
VisitLutsk.com до Ірина Показати IP 13 Серпня 2012 17:02
Вік не має значення. Головне - бажання!
D Показати IP 13 Серпня 2012 11:16
Халява прійді!
Stlantiy Показати IP 13 Серпня 2012 14:57
Ищут рабов за дурняк пахать.
Роман до Stlantiy Показати IP 13 Серпня 2012 16:14
Такий у нас менталітет - всюди треба підіс*ати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus