USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба охрестив новонароджене об’єднання «Лучани»

22 Січня 2010 13:05
Сьогодні виконавчий комітет Луцької міськради ухвалив рішення про реєстрацію громадського об’єднання «Лучани».
 
Повна назва нової структури – Луцька міська громадська організація «Громадське об’єднання «Лучани». Народження організації офіційно підтвердили наприкінці засідання виконкому.
 
Установчі збори ГО «Лучани» відбулися ще торік 25 червня. Був присутній мер Богдан Шиба. Тоді міський голова сказав, громада мусить контролювати посадовців, указувати їм, що і як потрібно робити для поліпшення життя у місті. А також допомагати у реалізації міських проектів.
 
Подібні побажання висловив луцький мер і сьогодні, коли офіційно реєстрували «Лучан».
 
У політичних кулуарах обласного центру новостворену організацію називають «партією Шиби». Мовляв, за цією організацією стоїть міська влада. Також є інформація, що чинного міського голову на виборах може підтримати БЮТ, - інформує ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus