USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шиба особисто контролюватиме адекватність сесійних питань

23 Лютого 2010 10:53
Міський голова Богдан Шиба обіцяє вже з березня прискіпливо перечитувати кожні матеріали до питань, котрі виноситимуться на сесійні засідання Луцькради.
Луцький мер у березні хоче, щоб засідання обранців громади перейшли у звичний робочий режим. Мовляв, наразі депутати розглядають питання, котрі вони не встигли обговорити у 2009 році.
«На завтрашню сесію виноситься близько 180 питань. Сподіваюся, ми встигнемо їх розглянути протягом пленарного засідання», - сказав Богдан Шиба.
Він додав, що на сесію мають виноситися питання, котрі пройшли розгляд у постійних депутатських комісіях.
«Я сподіваюся переглядати кожне питання, протоколи засідань депутатських комісій, аби визначати ступінь готовності матеріалів до сесії», - зауважив Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
goodok Показати IP 23 Лютого 2010 11:21
рада і виконком є лише представниками громади і саме громада повинна мати доступ до рішень ради і виконкому ще на стадії проекту та обговорення. І не треба прикриватись фразами: "для вирішення цього питання громадськість зайва, оскільки це технічне питання і вимагає професійних знань і т.д." піднімаєш тарифи - покажи проект рішення людям, продаєш землю - теж скажи людям кому продаєш і навіщо. Так має працювати представник громади, а не за ширмою професійності та компетентності приховувати свої вчинки та рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus