USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шиба порадив депутату Козюрі косити траву

12 Травня 2010 12:43
На позачерговій сесії Луцької міської ради 12 травня обранці розглядають виключно господарські питання – від перекриття транспортного руху до косіння трави.

Депутат Олег Іванюк оприлюднив колективне звернення представників міських установ, організацій і підприємств, які обурені тим, що 5 травня у час пік були перекриті вулиці міста для проведення спортивних змагань .

«Ідея хороша, але це паралізувало рух у місті. Це отримало негативний відгук серед громадян», - сказав обранець громади.

Іванюк закликав міського голову Богдана Шибу доручити відповідним службам розібратися у доцільності проведення заходу.

У відповідь мер зауважив, що легкоатлетична естафета проводиться вже протягом півстоліття і вона присвячена Дню Перемоги.

«15 людей бігало, а десятки тисяч людей опинилися заручниками ситуації», - скаржиться Іванюк.

Із залу пролунала інформація про те, що бігало не 15 чоловік, а 600. Мовляв, акція сприяла оздоровленню лучан. Її озвучив керівник комітету із фізичної культури і спорту Володимир Тонконог. Богдан Шиба зауважив, що Іванюк таки отримає відповідь від відповідних структур, які готували цей захід.

А ось депутата Андрія Козюру непокоїть косіння трави у місті.

«У парку зрубаних колод не видно за травою. Не скошена трава на вулиці Глушець, простригли тільки навколо міської ради», - обурений депутат.

Луцький мер порадив Козюрі, як обранцю громади, допомогли місту і долучитися до косіння трави. На що Андрій відповів, що не прагне співати собі дифірамби. Бо, мовляв, на відміну від чиновників часто долучається до екологічних акцій у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 12 Травня 2010 16:39
Лучан обурює отой безлад, який розвів нинішній муніципалітет! Доки буде панувати анархія і безлад на вулицях, у парку, усюди куди не кинь оком!
тутешній Показати IP 13 Травня 2010 16:27
хай би Шиба напрягся і щось зробив на зовнішнього вигляду міста, а то тільки огризається як першокласник!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus