USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шиба приймав скаржників у конторі ЖКП

26 Липня 2010 17:31
26 липня луцький мер Богдан Шиба провів особистий прийом городян у міському житлово-комунальному підприємстві №2.
Про це інформує ІАЦ «Луцьк».
Комунальне підприємство розташоване у густонаселеному районі міста – ДПЗ, на прийом до голови міськради прийшли переважно тутешні мешканці. Більшість питань стосувалися проблем житлово-комунальної сфери міста. Лучани скаржилися міському голові на діряві дахи, незадовільний стан будинків, дворових територій і доріг.
Турбує городян і замулена та забруднена річка Жидувка, обгоріла зупинка громадського транспорту «Старий ринок», велика кількість малих архітектурних форм, де продають алкогольні напої, відновлення руху автобуса №14.
Підсумовуючи зустріч із лучанами, міський голова Богдан Шиба виділив позитивні зміни у свідомості людей. Чимало відвідувачів готові співфінансувати роботи із благоустрою своїх помешкань, прибудинкових територій, а не чекати сторонньої допомоги.
Богдан Шиба наголосив, що така позиція лучан першочергово буде знаходити підтримку з боку влади.
«Тільки спільними зусиллями можна навести лад і, що найголовніше, підтримувати у належному стані зроблене», - підсумував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
житель Луцька Показати IP 26 Липня 2010 21:41
ох з тими жеками-біда,,,,,пропонували що купимо всі необхідні матеріали щоб дах поремонтувати дайте лише своїх майстрів - пряма відмова ось так і сприяють, що тут вдієш?!
нюня Показати IP 27 Липня 2010 09:18
Досить сШИБАти бабло з народа,на покращення ЖКГ!Про свідомість воно говорить.Не треба красти,і на все вистачить.
Мешканець Л Показати IP 27 Липня 2010 13:26
Яка на... свідомість??!! З себе треба починати! "позитивні зміни".. тошнить таке слухати... краще б на ділі показав ті зміни..нащо тоді така влада??? "сторонньої допомоги"..вона якраз була б і не стороння, обранці наші з руками, які нічого не крали :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus