USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шиба вигадав схему, як встановити у Старому місті туалети

3 Червня 2013 09:10
Мешканці чотириквартирного будинку на вулиці Кафедральній у Луцьку вже майже рік змушені справляти природну нужду «у кульок». Справа в тім, що в липні 2012-го ліквідували вбиральню, розташовану неподалік житлової споруди.

Про це йшлося під час виїзного засідання «регламентної» комісії Луцької міськради.

Як поскаржилися депутатам люди, у липні 2012 року керівництво Волинського технікуму Національного університету харчових технологій ліквідувало громадську вбиральню між 4-квартирним будинком та вежею Чарторийських, яка входить до комплексу навчального закладу. Але у цьому будинку у трьох квартирах нема туалету, тож мешканці і послуговувалися цією вбиральнею.

Її ліквідація стала справжнісінькою катастрофою для людей. «Спробуйте рік ходити «в кульок» на подвір’ї», - заявила лучанка Наталія.

Заступник директора технікуму з адміністративно-господарської роботи Олексій Бутаков нагадав, що земельна ділянка належить університету. Усі документи, переконує, є. А вбиральню треба було знести на вимогу припису санстанції: мовляв, розташована вона надто близько до навчального корпусу.

Зрештою, член «регламентної» комісії Луцької міськради Богдан Шиба запропонував облаштувати три квартири санвузлами «всім миром»: спільними зусиллями технікуму і мерії. Представники адміністрації навчального закладу проти цього не заперечували.

Отож, комісія підготує рішення про розробку проектно-кошторисної документації для облаштування трьох туалетів у цьому будинку, яке винесе на розгляд виконкому міськради 5 червня. Саме члени виконавчого комітету і мають ухвалити остаточний вердикт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вікно Показати IP 3 Червня 2013 09:31
Що там видумувати-придумувати? Береш лопату - риєш яму, потім береш дошки збиваєш туалет от і все.
інга Показати IP 3 Червня 2013 10:11
Це ж якими лінтяями треба бути щоб за РІК не збудувати усім будинком собі сральню
235 Показати IP 3 Червня 2013 10:40
Мешканці плачуться, що нема туалету. А в окремих будинках Старого міста вуличні туалети комунальники розвалили давно і ніхто мешканцям не допомагав збудувати інший (напркилад, на вулиці Кондзелевича жодного вуличного туалету уже років 25 нема). Тому окремі мешканці за власні кошти (кошти дітей, внуків) провели воду та каналізацію, зробили туалети і ніхто з влади не допоміг, хоча і звертались до них! Керівники ЖКП №3 та УЖКГ (як колись називався теперішній департамент, очолюваний панчиком КУбіцьким) казали, що це справи мешканців, куди ходити в туалет! Отак, комусь на кошти бюджету (як місцевого так і державного - технікум) панок Шиба пропонує зробити вбиральні, а хтось власні гроші витрачає, щоб батьки жили хоч трохи комфортніше!
Лучанин Показати IP 3 Червня 2013 12:10
Стидалися б навіть говорити про такий сором у 21 столітті.Невже за стільки років не можна зробити собі туалет у квартирі.Скоро будете вимагати щоб влада виносила після вас ці кульки.Хто за селянами виносить горшки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus